Bozbeyden Yenişehirde Gövde Gösterisi

Yenişehir’de rüzgar estiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey,gün boyu gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel’in aday tanıtım toplantısına katıldı.

Bozbeyden Yenişehirde Gövde Gösterisi
  • 11 Şubat 2019, Pazartesi 13:25
Yenişehirde rüzgar estiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey,gün boyu gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özelin aday tanıtım toplantısına katıldı. Meşaleler ve davul zurna eşliğinde karşılanan Bozbey ve Özele ilgi büyük oldu. İYİ Parti Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Köse de geceye katılarak Özele destek verdi. Nilüfer Halk Dansları Topluluğunun gösterisiyle başlayan gecede açılış konuşmasını İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır yaptı. Bahadır, CHP ile yapılan güç birliğiyle Bursada artık yeni bir belediyecilik anlayışı başlayacağını vurguladı.

BOZBEY: BİR MEYDANI 5 YILDA BİTİREMEMİŞLER

Törende konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yenişehirin önemli değerleri olduğunu ve bunları gün yüzüne çıkararak hak ettiği değeri bulmasını sağlayacaklarını ifade etti. Bozbey, “Yenişehir gülmeye hasret ve bunu hep beraber sağlayacağız. Birileri konuşuyor ama bir meydanı 5 yılda bitirememişler. Halk mutsuz esnaf mutsuz. 5 ayda biter o meydan. Yenişehir bunu hak etmiyor. 31 Martta Ercan Özel kardeşimle bu meydanı ilk iş olarak tamamlayacağız. Bursa üç milyona ulaştı. Nilüfer gülümsüyor büyürken, Yenişehir niye gülemiyor? Biz Nilüferi örnek ve lider kent yaptık siz niye Bursayı yapamadınız? Sizlerin desteğiyle Ercan kardeşim ve ben Yenişehiri Bursayı gülümseteceğiz. Burası için çeşitli projelerimiz var. Toplumun her kesimine dokunacağız. Paketleme tesisi ile tarımı daha aktif hale getireceğiz. Çiftçi emeğinin karşılığını alacak. Özetle Yenişehir de Bursa da 31 Martta desteklerinizle gülecek” dedi. Bozbey, Yenişehirde yapılan ittifakın birlik ve beraberlik içinde büyük bir güç olacağını da sözlerine ekleyerek, “Öndeyiz ve iyi yoldayız. Birileri buradan bizi duysun. 31 Martta sandığa sahip çıkalım. Atılan her oy namustur ve buna sahip çıkacağız” diye konuştu.

ÖZKAN VE TATLIOĞLUNDAN ADAYLARA TAM DESTEK

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan da ittifakın sonucunun milletin hayrına olacağını belirterek, “Beka sorunu Cumhuriyetin kazanımlarıdır. İşte bu kazanımları korumak adına bu ittifak yola çıktı. İstihdam sorunu var burada. İnsanlar gülümsemek istiyor. Mustafa Bozbey ve Ercan Özel Yenişehiri gülümsetecek” diye konuştu. İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu da, Bursanın hak ettiği hizmeti alması gerektiği için ittifaka gidildiğini belirterek, “Yenişehiri Ercan Özele, Bursayı Mustafa Bozbeye emanet edeceğiz ve Bursa yeniden şaha kalkacak” dedi.

“YENİŞEHİR KAHKAHA ATACAK”

Gecede İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel projelerini anlattı. Yenişehirin hak ettiği değeri alamadığını söyleyen Ercan Özel,” Mustafa Bozbey Nilüferi Türkiyede marka yapmış bir değer. Kendisi belediyeciliğin duayeni olduğunu gösterdi. Kendisinin Yenişehir ile ilgili güzel projeleri var. Eğer göreve geldiğinizde ilçemiz için yaptıklarınızı gerçekleştirirseniz Yenişehir bırakın gülümsemeyi Yenişehir kahkaha atacak.  Yenişehir bizimle mutlu ve huzurlu olacak. Üzerindeki toz bulutu kalkacak” dedi.

BOZBEYDEN İYİ PARTİLİLERLE DE BULUŞTU
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yenişehir gezisi sırasında İYİ Parti İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Şıracı ve partililer tarafından ilgiyle karşılanan Bozbey, “Buradaki ziyaretlerimizde bizi yalnız bırakmadınız. Beraber omuz omuza olduğumuzu Yenişehirliye gösterdik. Hedefimiz de bu zaten. Birlikte bir güç olup 31 Martta inanın sandıktan da güçlü çıkacağız” dedi. İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı da Mustafa Bozbeye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.   

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık