Bozbeyden Üretici Kadınlara Mikro Kredi Desteği Sözü

Millet İttifakı'nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırım ilçesinde bir araya geldiği kadınlara, projelerini anlattı.

Bozbeyden Üretici Kadınlara Mikro Kredi Desteği Sözü
  • 27 Mart 2019, Çarşamba 9:05
Millet İttifakının Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırım ilçesinde bir araya geldiği kadınlara, projelerini anlattı. Ülkü Sokakta gerçekleştirilen buluşmada kadınlar, Bozbeyi büyük bir ilgiyle karşıladı. Mustafa Bozbeye, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık ile Millet İttifakının Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun da eşlik etti. Buluşmada, kadınlara yönelik projeleri paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Türkiyenin ekonomik krizden kurtulmasının yolunun üretimden geçtiğini söyledi. Mustafa Bozbey, Kadınlara yönelik mikro kredi desteği vererek üretici kadınlara destek olacağız. Üreten kadınlar için pazar alanları da oluşturarak aile bütçelerine katkı sağlamalarını  hedefliyoruz. Mutlaka kredi desteği vereceğiz. Bizim çıkış noktamız üretim. Her zaman üstüne basa basa ‘Üretim, üretim, üretim diyoruz. Bu ülkenin kurtuluş yolu üretim. Tarımda üretim, sanayide üretim, diğer alanlarda üretim, sanatta üretim olmak üzere üretim çok önemli. İşte o zaman ülkemizin geleceği daha refah olacaktır, hepimiz daha mutlu bir kentte ve ülkede yaşayacağız diye konuştu.

İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ULAŞIM BEDAVA

Ulaşımla ilgili ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin okula gidiş gelişleri ücretsiz olacağını, abonman ücretlerinde de indirime gidileceğini söyleyen Mustafa Bozbey, Bursada ulaşımın pahalı olduğuna dikkati çekti. Bozbey, Ulaşım bir kamu görevidir. Burulaş kâr maksatlı bir kuruluş da değildir. Kamu, kârı düşünmez. Burada kesinlikle kâr değil, kamusal bir hizmeti yapmak zorundayız dedi. Su fiyatlarında da indirim yapacaklarını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey, hanelerde yüzde 25, işletmelerde de yüzde 20 indirim sağlanacağını da açıkladı. Bozbey konuşmasının ardından, Yıldırımlı kadınların hem sorunlarını dinledi hem de çözüm önerilerini aldı.  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık