Bozbeyden Nilüfer Emniyet Müdürü Toksoya Ziyaret

Bozbey'den Nilüfer Emniyet Müdürü Toksoy'a ziyaret

Bozbeyden Nilüfer Emniyet Müdürü Toksoya Ziyaret
  • 07 Şubat 2019, Perşembe 13:30
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Uğur Toksoyu ziyaret etti. Personel ile tek tek tokalaşarak çalışmalarında kolaylıklar dileyen Mustafa Bozbey, daha sonra Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Uğur Toksoy ile makamında görüştü. CHPnin eski Bursa İl Başkanı Zafer Yıldızın da eşlik ettiği ziyarette Bozbey, Nilüferin sakin ve huzurlu bir kent olduğunu belirtti. Bozbey, “Kentimize bugüne kadar verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. İnşallah seçim sürecinde de huzurlu bir ortam olur. Nilüfer zaten sakin huzurlu bir bölge. Nilüfer aslında uzlaşı kültürünün de merkezi. Partiler arası diyalog çok olumlu. Rekabetin sadece ve sadece söylemde kaldığı görülüyor. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz ve hizmet etmek arzusuyla hareket ediyoruz. Emniyetimiz de her zaman bu hassasiyetle hareket ediyor. Bütün emniyet camiasına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Uğur Toksoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bozbeye çalışmalarında başarılar diledi. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık