Bozbeyden Gündoğduya Soğuk Hava Deposu Sözü

Bozbey'den Gündoğdu'ya soğuk hava deposu sözü

Bozbeyden Gündoğduya Soğuk Hava Deposu Sözü
  • 03 Şubat 2019, Pazar 7:15
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, halkla buluşmalarını  sürdürüyor. Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular ile birlikte Gündoğdu Mahallesini ziyaret eden Bozbey, burada vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak mahalle esnafını gezen Bozbey, hayırlı işler diledi. Bozbey daha sonra mahalle meydanında vatandaşlara projelerini anlattı. Tarımın yapıldığı mahallelerde yaşanan sıkıntıları bildiklerini belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, bu sorunları birlikte çözeceklerini vurguladı. 
Yaklaşık 40 mahallede soğuk hava deposu olmadığı için üreticinin, ürettiği ürünleri çok ucuza satmak zorunda kaldığını ifade eden Bozbey, göreve geldiklerinde bu sorunu çözeceklerinin altını çizdi. Bozbey “Tarımsal ürünlerin korunması için mutlaka soğuk hava depoları yapıp, kooperatiflerimizin kullanımına sunmayı hedefliyoruz. Tarımla uğraşan insanlarımızın, ürünlerini çok düşük fiyatına satmasını arzu etmiyoruz. Sizler, bunu yaşıyorsunuz. Biz, köy çocuğuyuz. Neyin nasıl olduğunu biliyoruz. Biz, tarımla ilgili mahallelerimizde yapacağımız bu hizmetleri, birlikte bir araya gelip, yöntemlerini de beraber belirleyerek gerçekleştireceğiz. Oturduğunuz mahallede sizin istekleriniz olmazsa, o zaman dur diyeceksiniz. Mahallenizin farklı sorunları olduğunu ve antenlerle ilgili yaşadığınız sorunları da biliyoruz. Antenler konusunda da varsa taraflar, bir araya getirip beraber çözeceğiz. Biz, insanların sağlıklı bir çevrede sağlıklı bir yaşam sürmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. Kooperatiflere destek olacaklarını da belirten Bozbey, ürünlerin satış ve pazarlamasında da üreticinin yanında olacaklarını söyledi.Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gündoğdu Mahallesi sakinlerinden 31 Mart yerel seçimlerinde de destek istedi. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık