Bozbey : Mutlu Bir Kenti Beraber Oluşturacağız

Bursa’yı örnek ve lider kent yapma hedefiyle yola çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kentin sorunlarını konuşmak, çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla toplumun bütün kesimleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Bozbey : Mutlu Bir Kenti Beraber Oluşturacağız
  • 06 Mart 2019, Çarşamba 7:00
Bursayı örnek ve lider kent yapma hedefiyle yola çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kentin sorunlarını konuşmak, çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla toplumun bütün kesimleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Bozbey bu kapsamda, Bursadaki Rumeli kökenli girişimcilerle biraraya geldi. Rumeli Konağında gerçekleşen buluşmada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP eski milletvekillerinden Kemal Demirel ile Hurşit Güneş, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova ile dernek üyeleri yer aldı.
RUMELİSİAD üyelerinin kente dair önerilerini dinleyen Mustafa Bozbey, birlikte yönetim vurgusu yaptı. Bozbey, iyi ve doğru bir planlamayla Bursayı, beraber geleceğe taşıyacaklarını söyledi. Mutlu ve gülümseyen bir kent için yapılması gereken ilk işin planlama olduğunu belirten Bozbey, katılımcılık anlayışıyla bunu gerçekleştireceklerinin altını çizdi. Bozbey, “Karar süreçlerine herkesin katıldığı bir anlayışla ortaya çıkacak olan plan ya da proje, en doğru karardır. Dört yanıyla muazzam bir kentteyiz. Ama bu birlikteliği sağlayacak ve yönetecek iyi bir şef yok. O şef, biz oluruz diye düşünüyorum” dedi.

“KENTE BAKIŞI GELİŞTİRMELİYİZ”
Bir yandan Bursanın sorunlarını çözerken, diğer bir yandan da bilimsel verilere dayanarak geleceğin yatırımlarını hayata geçireceklerini  ifade eden Bozbey, “Nüfus artışını göz önüne alarak 25, 50, 100 yıllık planlama yapmalıyız. Kente bakışı geliştirmeliyiz. Bursayı 17 ilçesiyle değerlendirmeliyiz. Bursa, tek kimlikli bir kent değil. Tüm değerlerini ortaya çıkarmalıyız. Bugüne kadar yapılan doğru ve kıymetli işler için bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Ama yetmiyor. Başka bir gözle bakmak lazım. Çerçeveyi daha net ortaya koyup, ona göre bu kenti değerlendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

“İNSANİ ÖLÇÜLERİ UNUTMADAN SÜRECİ YÖNETECEĞİZ”
31 Mart yerel seçim sürecini insani duyguları ve ölçüleri unutmadan yöneteceklerini belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Kim ne derse desin, biz insanları seviyoruz. Birbirimizin yüzüne bakamayacak hiçbir ifadeyi kullanmadık, kullanmayız da. Biz, insani duygularımızı, insan odaklı bir anlayışın temsilcisi olarak vurgulayacağız” dedi.
Bursanın ve Bursalıların adayı olduğunu vurgulayan Mustafa Bozbey, 31 Mart yerel seçimlerinde RUMELİSİAD üyelerinden destek istedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık