Bozbey Muşlular İle Gönül Sofrasında Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin (MUŞİLDER) düzenlediği ‘Gönül Sofrası’ toplantısında, Muşlular ile buluştu.

Bozbey Muşlular İle Gönül Sofrasında Buluştu
  • 16 Şubat 2019, Cumartesi 8:20
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursunun ve CHP Bursa  İl Başkan Vekili Alper Özdemir ile birlikte Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin (MUŞİLDER) düzenlediği ‘Gönül Sofrası toplantısında, Muşlular ile buluştu.Buluşmada konuşma yapan Mustafa Bozbey, Muşlular ile gönül bağı olduğunu ifade etti ve  bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeyen anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Barışa, huzura, demokrasiye, insana sevgi ve saygıya ihtiyaç olduğunu söyleyen Bozbey, şöyle konuştu: “Bunu sağlarsak her şey çözülür. Nilüferde bunu başardık ve Bursada da sizlerin desteğiyle başaracağız. Doğan ya da doyan hepimiz Bursalıyız. Sizler bu şehre bir hedef için geldiniz. Hepinizin bir hayat hikayesi var. Sizlerden çok rica ediyorum. Allah aşkına çocuklarınıza miras bırakmak istiyorsanız, göç hikayenizi yazınız. Yazın ki onlar sizin neler yaşadığınızı görsün ve kültürünüzü yaşatsın. Çünkü hikayeler yazılı olursa bu toplumun birleştirici gücünü kültür birlikteliğini oluşturur” dedi. 20 yıllık tecrübeyi Bursa geneline taşımak istediklerini belirten Bozbey, “Bu şehri ‘biz anlayışıyla birlikte ürettiğimiz projelerle yöneteceğiz. Sorunları muhataplarıyla birlikte çözeceğiz. İnsan için şehir planlayacağız” diye kaydetti. 

ERDEM VE ERDURSUN DA DESTEK İSTEDİCHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem de Mustafa Bozbey ile 15 yıldan bu yana birlikte çalıştıklarını vurgulayarak, “Mustafa Bozbey ile beraber gece gündüz çalışarak Nilüferi bu hale getirdik. Birlikte yönetim anlayışımız başarıyı getirdi. Bundan sonra da beraber sizlerin katılımıyla Nilüferin çıtasını düşürmeden çalışacağız” diye konuştu. CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun da Mustafa Bozbeyin başarısının herkese örnek olması gerektiğini ifade ederek, “Yıldırım kaderine terk edilmemeli. Yıldırımı Muşlular ile değiştireceğiz. Yıldırım üç dönemdir iyi yönetilmiyor. Bir Nilüfer bir Yıldırıma bakın. Nilüfer, Bozbey ile birlikte ülkenin en güzel ilçesi oldu. En büyük güvencem Mustafa Bozbeydir. Çünkü o başarılı ve bize en büyük örnektir” şeklinde konuştu. 
TUTKUN: KİMSE MUŞLULARI GÖZ ARDI EDEMEZ”Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Veysi Tutkun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler her seçim öncesi Muşlular olarak bir yerlerin arka bahçesi olarak lanse ediliriz. Buna biz de şaşırıyoruz. Bu algı operasyonunu reddediyoruz. Biz Muşluların iradelerinin ipotek altına alınamayacağını yüksek sesle dile getiriyoruz. Muşlular kendi fikrini ve özgür iradesini ortaya koyabilecek kapasitedir. Bizi kimse göz ardı edemez. Bursada yaklaşık 200 bin Muşlu var. Bugün köşe başı kapanlar neden Muşlular üzerinden siyaset yapmak ister anlayamamaktayız. Mustafa Bozbeye bugüne kadar bize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerin bu çatı altında toplanmamıza büyük katkısı olmuştur” dedi.   Toplantıda dernek üyeleri de başkan adaylarına sorunları ve taleplerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık