Bozbey Çorba İkramına Bursaray İle Gitti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, güne erken saatlerde başladı. Mustafa Bozbey, sabah saat 06.30’da Uludağ Üniversitesi İstasyonu'ndan Bursaray'a binerek Arabayatağı'na kadar yolculuk yaptı.

Bozbey Çorba İkramına Bursaray İle Gitti
  • 06 Mart 2019, Çarşamba 7:10
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, güne erken saatlerde başladı. Mustafa Bozbey, sabah saat 06.30da Uludağ Üniversitesi İstasyonundan Bursaraya binerek Arabayatağına kadar yolculuk yaptı. Sabahın erken saatinde Bursarayda Mustafa Bozbeyi gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar yolculuk boyunca büyük ilgi gösterdikleri Bozbey ile  sohbet etti.
Arabayatağı Bursaray İstasyonunda inen Bozbey, burada CHP Bursa İl Kadın Kollarının düzenlediği çorba ikramına katıldı.
İşe veya okula gitmek için evlerinden çıkıp yola koyulan vatandaşlar, Başkan Bozbey ve CHPli kadınların sıcak çorba ikramıyla karşılaştı. Kepçeyi eline alan Bozbey, kaseleri tek tek doldurarak vatandaşa çorba ikram etti.
Mustafa Bozbey, çorba ikramının ardından tekrar Bursaraya bindi. Nilüfer İstasyonuna kadar giden Bozbey, Bursarayda yine etrafını saran yolcularla sohbet etti. Vatandaşların başta ulaşım olmak üzere birçok sorununu dinleyen Bozbey, çözüm için yola çıktıklarını söyledi.

VATANDAŞIN İLGİSİ BOZBEYİ MUTLU ETTİ
Sabahın ilk ışıklarında vatandaşlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mustafa Bozbey, Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, biz de  çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Burada da vatandaşlarımızın bize yoğun ilgisi olduğunu gördük. Bize destek ve iyi niyetlerini sundular, mutlu olduk. Güne Yıldırım bölgesinde güzel başladık. Bu bölgedeki teveccüh bizi mutlu ediyor. Demek ki 20 yılı boşa geçirmemişiz dedi.
Sabah saatlerindeki ulaşımda yaşanan yoğunluğa da dikkati çeken Bozbey, Bursada birinci sorun trafik ve ulaşım. Biz Bursada Bursarayı metro sistemiyle her yere ulaştırırsak trafik rahatlayacak. İnsanlarımız ulaşamıyor ve araçlarla gidiyor. Bunun da çözümü insanlara ulaşılabilir bir sistemi sunmaktır. Trafikte de düzenlemelere ihtiyaç var. Yeni yollarla birlikte insanların keyifli konforlu yolculuk yapacağına inanıyorum. Projelerimizle trafiği iyileştirerek, ucuz ulaşım imkânı sunarak, insanlarımızı toplu ulaşım araçlarına yönlendirip, trafik konusunda Bursaya nefes aldırabiliriz. Yapacağımız bu çalışmalarla çevre kirliliğini de önleyebiliriz şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık