Bozbey Bursaspor Durmazların Galibiyet Sevincine Ortak Oldu

Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor Durmazlar, Bursa Atatürk Spor Salonu’nda OGM Ormanspor’la karşılaştı.

Bozbey Bursaspor Durmazların Galibiyet Sevincine Ortak Oldu
  • 18 Mart 2019, Pazartesi 6:40
Erkekler Basketbol 1. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor Durmazlar, Bursa Atatürk Spor Salonunda OGM Ormansporla karşılaştı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de, karşılaşmayı tribünden izledi. Nefes kesen maçta Bursasporun heyecanına ortak olan Mustafa Bozbey, yeşil beyazlılara tezahüratlarla destek verdi. OGM Ormansporu sahasında 78-65 yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Bursaspor Durmazların galibiyet sevincine ortak olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, maç sonu soyunma odasına girerek hem teknik heyeti hem de oyuncuları tek tek kutladı. Bursaspor Durmazların şampiyon olacağına inandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “İnşallah önümüzdeki sezon en üst ligde Bursasporumuzu en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” şeklinde konuştu. Bozbey, Bursaspor Durmazlar Basketbol Takımıyla gör-çek de yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık