Bozbey Artvinlilerin Coşkusuna Ortak Oldu

Bozbey Artvinliler'in coşkusuna ortak oldu

Bozbey Artvinlilerin Coşkusuna Ortak Oldu
  • 09 Mart 2019, Cumartesi 7:20
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kentin her mahallesinde, halkın her kesimiyle bir araya gelerek bazen sorunları ve önerileri yerinde dinliyor, bazen de keyifli anlarına ortak oluyor.
Altıparmak Caddesindeki esnafı gezen Mustafa Bozbey, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Altparmak Caddesini gezdikten sonra da Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Artvinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı kutlamalarına katıldı. Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Mustafa Bozbey, Artvinlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tıklım tıklım dolu salonda Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ismi anons edilince alkış tufanı koptu. Etkinliğe katılan vatandaşlar, Mustafa Bozbey ile bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Suat Özkanın açılış konuşmalarıyla başlayan gece, coşku dolu anlara sahne oldu. Artvinlilerin coşkusuna ortak olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de, gecede konuşma yaptı. Artvinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılını kutlayan Bozbey, “Bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi. Nilüferi, insani gelişmişlik sıralamasında Türkiyenin 5. ilçesi ve “En mutlu ilçe” yaptıklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, hedeflerinin, 31 Marttan itibaren de Bursayı da her alanda en yukarılara taşımak olduğunu ifade etti.

BOZBEY: GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Bozbey konuşmasını şöyle sürdürdü: “Nilüferde her yaştan insanımıza neler yaptığımızı biliyorsunuz. Nilüfer, Bursanın merkezi haline geldi. Şimdi hedefimiz, insani gelişmişlikte ve mutluluk endeksinde Bursayı en yukarılara taşımak. 20 yıldır beni tanıyorsunuz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Şilili şair Pablo Nerudanın dediği gibi; ‘Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz.”
Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, bütün kadınların yaşamın her alanında eşit bir şekilde yer almasını istediklerini söyledi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Filibe Yöresi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği dayanışma gecesine de katıldı. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık