Birlik Ve Beraberliğimizi Pekiştiriyoruz

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Valisi Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret etti.

Birlik Ve Beraberliğimizi Pekiştiriyoruz
  • 12 Nisan 2019, Cuma 7:23

Yıldırımlıların büyük desteğini alarak göreve gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Valisi Yakup Canbolatı Heykel Tarihi Valilik Binasındaki makamında ziyaret etti. Ziyarette Yıldırımda hayata geçirilecek hizmetlerde belediye ve valiliğin koordinasyonuyla ilçe sakinlerinin refahı için çalışacaklarını belirten Başkan Yılmaz, “Yıldırımlı hemşehrilerimizin gösterdikleri teveccüh doğrultusunda başarılı çalışmalara imza atmak adına göreve geldik. Önümüzdeki dönemde Yıldırım ve Bursaya yakışan işler yapmak için çalışacağız. Belediyemiz, Valiliğimiz ve tüm kurumların koordinasyonuyla birlikte milletimizin refahı ve mutluluğunu artırmak adına gayret göstereceğiz. Yıldırımda hayata geçireceğimiz projelerimizde ve hizmetlerimizde Sayın Valimizin yanımızda olarak vereceği destek ilçemizin ve Bursamızın kalkınmasına doğrudan katkı sağlayacak” dedi.

‘YILDIRIM, ŞEHRİMİZİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI

Hayata geçirilecek hizmetlerle Yıldırımda yaşanacak her gelişmesinin, Bursanın gelişmesine doğrudan katkı sağlayacağını vurgulayan Bursa Valisi Canbolat, “Yıldırımın ve Bursanın gelişmesi ve kalkınması için başkanımızla birlik, beraberlik ve istişare içinde olacağız. Yapılacak çalışmalarla şehrimizin önemli bir parçası olan, tarihi ve doğal mirasını zengin insan yapısıyla harmanlayan Yıldırımın her yönüyle daha ileri bir seviyeye çıkacağına inanıyorum. Yıldırımın gelişmesi, Bursamızın gelişmesine doğrudan katkı sağlayacak. Göreve gelen Oktay Yılmaz başkanımızı tebrik ediyor, kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

‘CUMHURUN BAŞARISI

Öte yandan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ve belediye meclisi üyelerini Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezinde ağırladı. Cumhur İttifakı olarak Bursada başarılı bir seçim süreci yürüttüklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Milletimizin değerleriyle, inançlarıyla bir araya gelen Genel Merkezlerimizin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin meydana geldiği 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi öncesinde hayata geçirilen birlik ve beraberlik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde daha da pekişti. Bu sonuçlarla Cumhur İttifakının Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak göreve gelen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ve belediye meclis üyelerimize gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘İŞBİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Yenişehir ve Yıldırıma kazandırılacak hizmetlerde işbirliğinde çalışarak Bursaya değer katacaklarını dile getiren Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Cumhur İttifakımızın Bursada elde ettiği başarı, Türkiye genelinde yakalanan sonuçları taçlandırdı. Yıldırımda Oktay başkanımız, Yenişehirde ise biz vatandaşlarımızın desteğiyle göreve geldik. Şehirlerimizin gelişimi için işbirliği içinde iyi işlere imza atacağız. Başkanımız Oktay Yılmaza ve ekibine görevlerinde başarılar diliyor, sonuçların Yıldırıma hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık