Birbirimizle Barışacağız

Millet İttifakı'nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Giresun Tirebolu ve Güceliler Lokali'ni ziyaret ederek, projelerini paylaştı ve 31 Mart’taki yerel seçimlerde destek istedi.

Birbirimizle Barışacağız
  • 29 Mart 2019, Cuma 4:30
Millet İttifakının Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Giresun Tirebolu ve Güceliler Lokalini ziyaret ederek, projelerini paylaştı ve 31 Marttaki yerel seçimlerde destek istedi. Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesinde gerçekleştirilen ziyarette Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursanın bütün sorunları çözülür, ancak bizim yatağa aç giren insanla, çocuklarımızla derdimiz var dedi. Mustafa Bozbey, Onlarla barışmamız lazım, onlarla toplumu barıştırmamız lazım. Yıldırımda alt mahalle, üst mahalle diye insanlar ayrılmış durumda. Biz böyle giderse iyice ayrılacağız. Biz birbirimize sahip çıkacağız, birbirimizle barışacağız. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm belediyeler bu insanlarımıza sahip çıkacak dedi.
Seçim dönemi boyunca çok sayıda yürek burkan olayla karşılaştığını anlatan Bozbey, 11 yaşında çocuk uyuşturucu müptelası olmuş. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, başkasının değil. Onlarla da barışmamız lazım, onları topluma kazandırmamız lazım. Aileler perişan olmuş durumda. Toplumun her bireyiyle barışmak bizim en önemli projemiz. Diğer hizmetleri zaten yaptık yapıyoruz da, ama bu konu bizim için çok önemli diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Giresunlulara, kentsel dönüşümden ulaşıma kadar  hayata geçirecekleri insan odaklı projeleri de ayrıntıları ile anlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık