Besobdan Dündara Hayırlı Olsun Ziyareti

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Besobdan Dündara Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 18 Mayıs 2019, Cumartesi 6:05
Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BESOB Başkanı Arif Tak ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Dündarı makamında ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimlerinde üçüncü kez başkanlık görevine seçilerek tarihe geçen Başkan Dündarı tebrik eden Arif Tak, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dündar da, her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, Hayata geçirdiğimiz projelerin, yaptığımız hizmetlerin etkisi en çok esnafımıza yansıyor. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi ve Yaşayan Tarih Hisar Projemiz ile birlikte Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesinde yaptığımız çalışmalar, esnafımıza bir hareket getirdi. Turizmin canlanması esnafımıza da katkı sağlıyor. Esnafımız, toplumun temel taşıdır. Şehrimiz için hep birlikte çalışacağız dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık