Bbp Antalyada Menderes Türeli Destekleyecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya’da Büyükşehir Belediye Başkan adayı çıkarmayarak, Menderes Türel’i destekleme kararı aldı.

Bbp Antalyada Menderes Türeli Destekleyecek
  • 28 Aralık 2018, Cuma 12:50

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalyada Büyükşehir Belediye Başkan adayı çıkarmayarak, Menderes Türeli destekleme kararı aldı.

BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç adına Başkan Türeli ziyaret eden BBP Genel Sekreter Yardımcısı Murat Kanat, Antalyada aday çıkarmayarak AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türeli destekleyeceklerini ifade etti. Kanat, “BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç adına burada bulunuyorum. Adaylığınız hayırlı uğurlu olsun. Genel Merkezimizin kararıyla Antalyada Büyükşehirde aday çıkarmayacağız. Büyükşehirde sizi destekleyeceğiz. İlçelerde ise meclis üyesi aday listemizi oluşturacağız” dedi.

Destek için teşekkür eden Başkan Türel, şöyle konuştu: “Cumhur ittifakı olarak bunun güzel bir uygulamasını 24 Haziran seçimlerinde yaşadık. Bu bir memleket meselesi, Antalya meselesi.  Memleketin kazanması, şehrimizin kazanmasında sizlerin desteği önemli. Aynı yolun yolcusu olarak sizlerle birlikte hareket etmek benim için gurur ve şereftir. Bu süreci birlikte desteğinizle en güzel şekilde yürütürüz. Herkesin emrinde, Antalyanın hizmetkarı anlayışı ile gayretlerimizi ortaya koyuyoruz. Kardeşiniz ve bu şehrin evladı olarak gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Sizin de desteğiyle Antalyanın kazandığı bir netice almak isteriz. Ziyaretiniz bana onur verdi. Desteğinize bir kez daha teşekkür ederim.”




HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık