Başkentte Izgara Ve Kanal Temizliği…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in temiz ve estetik görünümünün bozulmaması için ekipleriyle kentin dört bir yanındaki çalışmalarına devam ediyor.

Başkentte Izgara Ve Kanal Temizliği…
  • 17 Nisan 2019, Çarşamba 8:45

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, YAĞIŞLI HAVALAR NEDENİYLE YAĞMUR SUYU HATLARI VE IZGARALARDAKİ PERİYODİK TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

-KOMBİNE, TAZYİKLİ SU, VİDANJÖR VE SU TANKERİ İLE TEMİZLENEN HATLAR, KANAL GÖRÜNTÜLEME ROBOTU İLE DE KAMERA KAYDINA ALINARAK KONTROL EDİLİYOR

-ASKİDEN ÇÖPLERİNİZİ IZGARA VE KANALLARA ATMAYIN UYARISI

   Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin temiz ve estetik görünümünün bozulmaması için ekipleriyle kentin dört bir yanındaki çalışmalarına devam ediyor.

ASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda su birikintileri oluşmaması ve olası su taşkınlarının önlenmesi amacıyla yağmur suyu hatlarında ve ızgaralarda temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

KANAL VE IZGARALAR TEMİZLENİYOR

Periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmaları özellikle yağışlı havalarda artıran ASKİ Genel Müdürlüğü Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı ekipleri, son teknoloji araçlarıyla altyapı sistemlerinin temizliğini sağlıyor.

Kombine, tazyikli su, vidanjör ve su tankeri ile temizlenen hatlar, kanal görüntüleme robotu ile de kamera kaydına alınarak kontrol ediliyor.

ASKİDEN ÇÖP ATMAYIN UYARISI

Su birikintilerinin oluşmaması ve taşkınların önüne geçmeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında terfi merkezlerindeki sistemlerin daha verimli çalışması sağlanıyor.

Altyapı yenileme çalışmalarıyla birlikte kent genelinde bulunan 41 alt geçitte yer alan ızgaraları tıkanma riskine karşı temizleyen ASKİ ekipleri, rutin temizlik dışında vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak yoğun bir mesai harcıyor.

Başkent genelinde yağışla gelen atıkların temizliğini yapan ASKİ yetkilileri, vatandaşları tıkanmalara sebebiyet vermemesi için çöplerini ızgara ve yağmur suyu hatlarına atmamaları konusunda uyarıyor.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık