Başkentlilerin En Sevdiği Eğitim

Yetiştirdiği çiçeklerle kentin dört bir yanını güzelleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri de yeşilin üretim sürecine dahil ediyor. ANFA tarafından hayata geçirilen 'Bahçe Hobi Eğitimi', başladığı günden beri Başkentlilerden büyük ilgi görüyor.

Başkentlilerin En Sevdiği Eğitim
  • 01 Ocak 2019, Salı 11:30


          Yetiştirdiği çiçeklerle kentin dört bir yanını güzelleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri de yeşilin üretim sürecine dahil ediyor. ANFA tarafından hayata geçirilen “Bahçe Hobi Eğitimi”, başladığı günden beri Başkentlilerden büyük ilgi görüyor.

          Her yaş ve meslek grubundan vatandaşların katıldığı ücretsiz eğitime; kursiyerler uzak yakın, yaz kış demeden yoğun katılım gösteriyor. 

SOĞUK HAVAYA RAĞMEN KURSA KATILIM REKORU

          Bitki üretim tekniklerinden toprak harcı hazırlamaya, fidan dikiminden zirai mücadeleye kadar yeşile dair her ayrıntının anlatıldığı “Bahçe Hobi Eğitimi”, soğuk hava koşullarına rağmen katılım rekoru kırıyor.

          Altınpark Bitki Evinde, alanında uzman personel tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde kursiyerler, bahçe ya da balkonda bitki yetiştirmenin inceliklerini öğrenme fırsatı buluyor. 

EN MUTLU KURSİYERLER

          Eğitimlere katılan kursiyerlerden 62 yaşındaki Nabi Macit, aldığı bitki eğitiminin son derece faydalı olduğu görüşünde:

“Toprakla daha bilinçli olarak ilgilenmek için bu kursa katıldım. Evime yakın olmamasına rağmen bu eğitimden yararlanmak için severek geliyorum. Burada eksik bilgilerimizi tamamlıyoruz. Doğru sandığımız yanlışlarımızın farkına varıyoruz. Hocalarımız oldukça donanımlı.”

          Yeşili ve doğayı çok sevdiğini söyleyen Aliye Şahin de en sevdiği eğitimi şu sözlerle özetliyor:
“Eğitimler oldukça güzel ve keyifli. Toprağa ve yeşile dair bilmediğim çok şeyi öğrendim. Umarım bu eğitimler bitince daha ileri seviyede de bir eğitim olur ve yine geliriz.”

          Birer haftalık eğitim süresince ANFA tarafından ağırlanan kursiyerlerin, ihtiyaç duyduğu tüm materyaller de ücretsiz olarak karşılanıyor. Yeşil ve doğayla iç içe keyifli bir ortamda gerçekleştirilen eğitimlerde kursiyerler, teorik eğitimin dışında uygulamalı olarak da bitki yetiştirmenin inceliklerini öğreniyor.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık