Başkan Zeydan Karalar, “Adana İçin Bilgiyi, Uzmanlığı Dikkate Alacağız.”

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

Başkan Zeydan Karalar, “Adana İçin Bilgiyi, Uzmanlığı Dikkate Alacağız.”
  • 15 Mayıs 2019, Çarşamba 7:27

 Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaları ziyaret etti. Ziyarette Adana için bilgi alışverişinin önemine değinildi, ortak çalışma platformlarının daima hazır tutulması gerektiğine vurgu yapıldı.

 Başkan Zeydan Karalar, “Adana için bilgiyi, uzmanlığı dikkate alacağız.”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaları ziyaretlerinde inşaat sektöründeki durgunluktan bahseden Nadir Vurankaya, “Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Kendisinin yanındayız ve Adana için birlikte çalışmaya hazırız. Sektörümüzle ilgili alınacak kararlarda, komisyonlar anlamında bizimle istişare edilmesi halinde daha verimli kararlar çıkacağına inanıyoruz. Teknik konularda kendisine her zaman destek olmaya hazırız” dedi.

UZMANLIKTAN, BİLGİDEN VE BİRİKİMDEN YARARLANACAĞIZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, çalışmalarda, kararlarda uzmanların görüşlerine daima başvuracaklarını ve dikkate alacaklarını belirterek, Adananın sorunlarının çözümü ve gelişimi adına bilgiyi kullanmanın, her konuda uzman insanların birikimlerinden yararlanmanın önemine değindi.

Başkan Zeydan Karalar, nazik ziyaretleri için Adana Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık