Başkan Zeydan Karalar, “Acil Olanlardan Başlayarak Sorunları Çözeceğiz.”

Adana Ticaret Borsası yönetimi, Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek başarı diledi, Adana için birlikte çalışma sözü verdi.

Başkan Zeydan Karalar, “Acil Olanlardan Başlayarak Sorunları Çözeceğiz.”
  • 17 Mayıs 2019, Cuma 5:02

Adana Ticaret Borsası yönetimi, Başkan Zeydan Karaları ziyaret ederek başarı diledi, Adana için birlikte çalışma sözü verdi.

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaları ziyaret etti. Başarı dileğinde bulunan ATB heyeti adına konuşan Başkan Şahin Bilgiç, Adananın menfaatine olacak her projeye destek vereceklerini söyledi.

İŞ BİRLİĞİNE VE DESTEĞE HAZIRIZ

Şahin Bilgiç, “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun. Seçim bitti, şimdi çalışma zamanı. İnşallah Adanamız için güzel çalışmalara vesile oluruz. Elimizden ne gelirse el ele vererek güzellikleri yaşarız. Zorlu bir göreve talip oldunuz. Uzun süren STK başkanlığınız var, belediye başkanlığı tecrübeniz var. Mevcut sıkıntıları çözecek deneyimli bir yöneticisiniz. Ticaret Borsası ve iş hayatı olarak işbirliğine ve desteğe hazırız.” dedi.

ACİL OLANLARDAN BAŞLAYARAK SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Adana Ticaret Borsası başkan ve yöneticilerinin ziyaretinden şeref duyduğunu ifade eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Hizmet için buradayız. Adanamızın eksiklerini, sorunlarını biliyoruz. Belediyemizin borcu çok. Belediyeye para kazandıracak projeler üretme yoluna gideceğiz. Borç konusunda bazı eleştirilere maruz kalıyoruz. Bilmeliler ki belediyeyi bu hale biz getirmedik. Acil olanlardan başlayarak, sorunları çözmeyi hedefliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kemer sıkmak, tasarruf yapmak zorundayız. Yapacağımız çalışmalarda, o işin uzmanlarıyla birlikte hareket edeceğiz. Yarım olan işler için teknik inceleme başlatacağız. Ortak akıl ile hareket ederek daha iyi fikirlere ulaşmanın, yapılacak en doğru iş olacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık