Başkan Yılmazdan Komşu Ziyareti

Her Cuma ilçenin farklı bir mahallesine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Belediye Hizmet Binası’nın da bulunduğu Kurtuluş Caddesi’nde esnaf ve Davutdede Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Yılmazdan Komşu Ziyareti
  • 11 Mayıs 2019, Cumartesi 8:15

Adaylık sürecinde ve sonrasında ‘Sensiz Olmaz Yıldırım sloganıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, göreve başladıktan sonra da vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Her Cuma günü farklı bir mahalleyi ziyaret ederek bölge sakinleriyle ve esnaf ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Davutdede Caminde eda ettiği namazından ardından gerçekleştirdiği buluşmada, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek, talep ve önerilerini dinledi.

‘GÜÇ BİRLİĞİ

Sahadan kopmamak ve şehrin nabzını tutmak adına her Cuma 69 Mahallenin birinde esnaf ve vatandaş ile bir araya geldiklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizim bütün çalışmalarımızın temelinde Yıldırımın daha güzel ve modern bir yapıya bürünmesi var. Bizi göreve getiren halkımızın güvenini ve desteğini boşa çıkarmamak için her gün daha fazla çalışmamız gerekiyor. Yoğun belediye çalışmalarımıza rağmen halkımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda esnaflarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, çözümler üretmek ve vatandaşlarımızın belediyemizden beklentilerini öğrenebilmek adına her zaman halkımızın arasında olacağız. Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızı hemşehrilerimizle istişare ederek hayata geçireceğiz. Aynı anlayış içinde vatandaşımızla karşılıklı fikir alışverişi ve istişarede bulunarak, çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Tüm esnafımıza bereketli, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık