Başkan Yavaş Şükür Ve Yağmur Duasına Katıldı…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hafta sonunda ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Yavaş Şükür Ve Yağmur Duasına Katıldı…
  • 29 Nisan 2019, Pazartesi 9:10

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ POLATLI SARIOBA VE NALLIHAN ULUKÖY MAHALLELERİNDE DÜZENLENEN “YAĞMUR VE ŞÜKÜR DUASI”NA KATILDI

-MAHALLELERİ GEZEREK VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEN BAŞKAN YAVAŞ:

“BÖLGE SAKİNLERİMİZE DAHA İYİ HİZMETLER SUNMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

“BÖLGEMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ, NE GİBİ ZORLUKLARLA KARŞI KARŞIYA KALDIKLARINI BİLİYORUZ”

“HEP BİRLİKTE MAHALLELERİMİZİ KALKINDIRMAK İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞARAK, İNŞALLAH SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

         Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hafta sonunda ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

         Başkan Yavaş, Polatlı ilçesine bağlı Sarıoba Mahallesi ve Nallıhan Uluköy Mahallesinde yağışların bol olması için düzenlenen Yağmur ve Şükür Duası” davetine katıldı.

BEREKET İÇİN DUALAR EDİLDİ

         Sarıoba Mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yavaş, bereket için edilen duaların kabul olması temennisinde bulunarak, “Geçimlerini tarım ve hayvancılıkla sağlayan hemşehrilerimize bereketli ve bol kazançlı bir yıl diliyorum. Bizler bölge sakinlerimize daha iyi hizmetler sunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

          Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan yağmur ve şükür duasının ardından imece usulü hazırlanan et ve pirinçten yapılan yemekler ikram edildi.

SAĞLIK OCAĞI YENİLENECEK

         Vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yavaş, Sarıoba Mahallesinin sağlık ocağının da yenilenmesi talebini de geri çevirmedi, en kısa sürede tadilatının yapılacağını söyledi.

          Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Metin Baysar, CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Selami Ovacık, AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir ve İYİ Parti Temsilcilerinin eşlik ettiği Başkan Yavaş, vatandaşların altyapıdan ulaşıma kadar olan taleplerini de tek tek not aldı.

BAŞKAN YAVAŞA SEVGİ SELİ

         Polatlıdan ayrıldıktan sonra yol kenarında bekleyen Nallıhana bağlı Uluköy Mahallesi sakinlerinin de davetini kırmayan Başkan Yavaş, Uluköy Mahallesini de ziyaret ederek, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

         Başkan Yavaş, burada da “Yağmur ve Şükür Duası”na katılarak, “Allah dualarınızı kabul etsin. Bölgemizin sorunlarını biliyoruz, ne gibi zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını biliyoruz. Hep birlikte mahallelerimizi kalkındırmak için elbirliğiyle çalışacak ve inşallah sorunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık