Başkan Türkmen Nakkaştepe Millet Bahçesinde Vatandaşlarla Buluştu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde Üsküdarlı vatandaşlarla buluştu.

Başkan Türkmen Nakkaştepe Millet Bahçesinde Vatandaşlarla Buluştu
  • 18 Aralık 2018, Salı 9:10

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Nakkaştepe Millet Bahçesinde Üsküdarlı vatandaşlarla buluştu.

Başkan Türkmen, Nakkaştepe Millet Bahçenize hoş geldiniz. Bu güzel Millet Bahçemiz, İstanbula ve Üsküdarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu alan adeta 7den 70e hitap ediyor. Burada iki bin kişi aynı anda hiç kimse kimseyi rahatsız etmeden piknik yapabilecek. Çocuklarımız için hem kapalı hem de açık alanda oyun parklarımız mevcut. Macera parkurlarımız, tenis kortumuz var. Kısacası bir gününüzü rahatlıkla değerlendirebileceğiniz devasa bir park inşa ettik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. diye konuştu.

Başkan Türkmen konuşmalarının ardından tek tek vatandaşlarla ilgilenip sohbet etti. Nakkaştepedeki buluşmaya katılan vatandaşlara çay, simit ve peynir ikram edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık