Başkan Türelden Çocuklara Sömestir Hediyesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çocuklara armağanı olan Türkiye’nin en büyük kapalı çocuk eğlence merkezi Zıp Zıp Park 1 Şubat’a kadar ücretsiz.

Başkan Türelden Çocuklara Sömestir Hediyesi
  • 29 Ocak 2019, Salı 6:15

Zıp Zıp Park 1 Şubata kadar ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türelin çocuklara armağanı olan Türkiyenin en büyük kapalı çocuk eğlence merkezi Zıp Zıp Park 1 Şubata kadar ücretsiz.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türelin öğrencilere sömestir sürprizleri devam ediyor. Ortaokul ve lise okul birincilerine aileleri ile birlikte 5 yıldızlı otelde 3 gün tatile gönderen, takdir alan öğrencilere ücretsiz Akvaryum gezisi hediye eden Başkan Türel, Türkiyenin en büyük kapalı eğlence merkezi olan Zıp Zıp Parkın kapılarını da çocuklara ücretsiz açtı. 

2-15 yaş arası çocuklar 1 Şubat Cuma gününe kadar Zıp Zıp Parkta hiçbir ücret ödemeden doyasıya eğlenebilecek. Sabah 10.00- akşam 19.15 saatleri arasında hizmet veren Zıp Zıp Park, sömestir tatilinde Antalyalı çocukların eğlence adresi oldu. 5 bin 600 metrekare kapalı alana ve Avrupanın ikinci büyük tramplenine sahip parkta çocuklar doyasıya eğlenip gönüllerince vakit geçiriyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık