Başkan Türel Müjdesini Vermişti

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların memnuniyetini artırmak için kent içi toplu ulaşımı yeni hatlarla güçlendiriyor. Muratpaşa ilçesi Ermenek ve Güzeloba mahallelerinde ulaşım sıkıntısı yaşanan bölgelerin sorununu çözmek üzere Ermenek- Altıntaş-Güzeloba arasında 513A hatları sefere konuldu.

Başkan Türel Müjdesini Vermişti
  • 10 Ocak 2019, Perşembe 13:30

Ermenek ve Güzelobada ulaşılmayan nokta kalmadı

513A Ermenek Güzeloba hattı sefere başladı 

Antalya Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların memnuniyetini artırmak için kent içi toplu ulaşımı yeni hatlarla güçlendiriyor. Muratpaşa ilçesi Ermenek ve Güzeloba mahallelerinde ulaşım sıkıntısı yaşanan bölgelerin sorununu çözmek üzere Ermenek- Altıntaş-Güzeloba arasında 513A hatları sefere konuldu. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türelin geçtiğimiz haftalarda Ermenek mahallesi ziyaretinde müjdesini verdiği toplu ulaşım ring seferleri başladı.  Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, geniş bir yüzölçümüne sahip olan Ermenek ve Güzeloba mahallelerinde ulaşılmayan nokta bırakmayan ve her iki mahalleyi birbirine bağlayan 513A hattını hizmete sundu.
17 Kmlik güzergah 
Toplam 17 kmlik güzergâhta iki araç 30 dakikada bir sefer yapacak. Vatandaşlar, ring içi ulaşım ücreti olarak 1 TL, ring hatlardan diğer hatlara aktarmada 1.60 TL öderken diğer hatlardan ring hattına aktarma da ise ilk bir saatte ücret ödemeyecek. 513A hattı  Güzeloba Kapalı Pazar (Havaalanı Cd.), Lara Caddesi, PTT Caddesi, Tesisler Caddesi, Aydın Sokak, Ördek Çiftliği Mevkii (Kemerağzı Yolu), Ermenek Sağlık Ocağı, Okul Sokak, Birlik Sokak, Gökalp Caddesi, Gümüş Sokak, Kuleli Sokak, Asmalı Sokak, Seval Sitesi, Rauf Denktaş Caddesi, Güzeloba Kapalı Pazar mahallesi arasında ulaşımı sağlayacak. 
Alkışlı teşekkür 
Seferlerinin başlaması bölge sakinlerince büyük bir sevinçle karşılandı. Mahalle sakinleri alkışlar eşliğinde Büyükşehir Belediyesinin hizmetine teşekkür etti. Güzeloba Mahalle Muhtarı Yusuf Elmas, “Mahallemizdeki Ördek çiftliği mevkiinden daha önce araç geçmiyordu. Vatandaşlarımız mağduriyet yaşıyordu. Büyükşehire başvurduk çok kısa zaman içerisinde mahallemize ulaşım seferleri başlatıldı. Şu anda vatandaş çok memnun. Güzeloba Antalyanın yüzölçümü en büyük mahallelerinden. Vatandaş, mahalle içerisinde 1 TL ile ulaşım sağlayabilecek. Bu bizim için önemli bir hizmet. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve Ulaşım Dairesi çalışanlarına çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Ulaşım rahatladı
Ermenek Mahalle Muhtarı Hüseyin Elmalı, “Büyükşehir Belediyesinin yeni seferleri ile ulaşımımız daha da rahatladı. Artık yarım saatte bir mahallemizden iki minibüs geçiyor. Zamandan da tasarruf ediyoruz. Ücret olarak 1 TL ödeyecek vatandaş gayet memnun. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık