Başkan Tunadan Atatürkün Ankaraya Gelişinin 99.yılı Nedeniyle Resepsiyon

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 'Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 99. Yıldönümü' nedeniyle bir resepsiyon verdi.

Başkan Tunadan Atatürkün Ankaraya Gelişinin 99.yılı  Nedeniyle Resepsiyon
  • 29 Aralık 2018, Cumartesi 12:05


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Atatürkün Ankaraya gelişinin 99. Yıldönümü” nedeniyle bir resepsiyon verdi.

Başkan Tunanın ev sahipliğinde Gençlik Parkı Kabul Salonunda düzenlenen resepsiyona, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Said Kurnaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Karadağ Büyükelçisi Branko Miliç, Filistin Büyükelçisi Faed Mustafanın yanı sıra Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda Başkentli katıldı.

Davetlilerin Seğmenler tarafından karşılandığı resepsiyonda açılış konuşması yapan Başkan Tuna, şöyle konuştu:

İstiklal Mücadelesinde Ankaralıların nasıl mücadele ettiğini hepimiz biliyoruz. Ankaralı kardeşlerimiz en son 15 Temmuz hain darbe girişiminde büyük bir mücadele örneği sergilediler. Bu vatanı hainlere teslim etmediler. Dolayısıyla Ankara ve Ankaralılar bu milletin gönlünde çok önemli bir yer işgal ediyor. Mustafa Kemal Atatürkün Ankaraya gelişinin 99. yılında da bugünü tekrar kutluyoruz. Ankaramız örnek bir başkent olmaya devam edecektir.

BAŞKAN TUNADAN ANADOLU AJANSI YILIN FOTOĞRAFI OYLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, resepsiyonda Anadolu Ajansının düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına da katıldı.

Başkan Tuna, haber kategorisinde Emin Sansarın “Burseya Dağına Türk Bayrağı”, yaşam kategorisinde İlhami Çetinin “Ali Dede ve kedisi”, spor kategorisinde ise Burak Akbulutun “Karatenin Sultanları” başlıklı fotoğraflar için oy kullandı.

Ankara Büyükşehir Kent Orkestrası Triosunun müzik dinletisiyle devam eden resepsiyon, Büyükşehir Belediyesi Seğmen ekibinin gösterileriyle sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık