Başkan Tabana Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban'a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Başkan Tabana Tebrik Ziyaretleri Sürüyor
  • 17 Nisan 2019, Çarşamba 13:11

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Tabana tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gelen tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Salı günü; Artvin Kültür Derneği yönetimi, Halk Bank Bölge ve ilçe sorumluları, Diş Hastanesi yöneticileri, Halk Eğitim Merkezi idarecileri, İnulaş yönetimi, Müteahhitler Derneği yönetimi ve Mustafa Kemalpaşa önceki dönem Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Başkan Tabanı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretler, 15.30da Artvin Kültür Derneği Başkanı Kemal Torun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle başladı. Ardından Halk Bank Bölge Müdürü Nilgün Kurtulan ve İnegöl Şube Müdürü Oğuz Faik Konak Başkan Tabanı ziyaret ederek yeni döneme ilişkin tebriklerini ilettiler. 17.00da Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ve hastane yöneticilerinin ziyareti gerçekleşirken, 17.20da Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk ve kurum yöneticileri ziyarette bulundu. 18.00da İnulaş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram ve yönetimini ağırlayan Başkan Taban, 18.20de Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu ve yönetimini konuk etti.

ESKİ BAŞKANDAN TEBRİK ZİYARETİ
Tebrik ziyaretleri kapsamında Mustafa Kemalpaşa İlçesinde 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve 31 Mart seçimleri itibariyle görevi son bulan Sadi Kurtulan da Başkan Tabanı ziyaret etti. Taban, Kurtulanın ziyaretiyle tebrik kabulünü noktaladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık