Başkan Sözlüden Temiz Adananın Özverili Çalışanlarına Teşekkür

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin temizliğini sağlamak adına özveri ile çalışan mesai arkadaşları ile kahvaltıda buluştu    KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

Başkan Sözlüden Temiz Adananın Özverili Çalışanlarına Teşekkür
  • 21 Aralık 2018, Cuma 6:10

 

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin temizliğini sağlamak adına özveri ile çalışan mesai arkadaşları ile kahvaltıda buluştu

 

 KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Samimiyeti, güler yüzü ile hemşerilerinin olduğu gibi mesai arkadaşlarının da gönlüne taht kuran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, gece gündüz kentin temiz bir çehreye kavuşması için çalışan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı personelleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

“ŞEHRİMİZ TEMİZSE SİZLERİN SAYESİNDE”

Başkan Sözlü, burada yaptığı konuşmada “Şehrimiz temiz, muntazam bir şehirse bunda sizlerin emeği çok büyük. Görev anlayışınız, samimiyetiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sözlü, konuşmasının ardından mesai arkadaşlarının fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık