Başkan Sözlü : “Adanada İmar Rantını Ortadan Kaldırdık”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş ile birlikte merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde hemşerileri ile buluştu

Başkan Sözlü : “Adanada İmar Rantını Ortadan Kaldırdık”
  • 07 Mart 2019, Perşembe 8:05

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş ile birlikte merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesinde hemşerileri ile buluştu


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, eşi Zeynep Sözlü ve Cumhur İttifakı Adayı Yusuf Baş ile birlikte merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesinde hemşerileri ile buluştu. Kendisinin de bir Huzurevleri Mahallesi sakini olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, “Biz Çukurovaya, Çukurovalılara hizmet etmeye geliyoruz; kimsenin ekmeğiyle oynamaya, kimsenin huzurunu bozmaya değil. Her gün silahların patladığı bir belediye değil sizlerin sorunlarını dinleyen, çözümler üreten bir Belediye olacağız” diyerek hemşerilerinden destek istedi.

“DÖNÜŞÜM BİNALARI YIKIP YENİSİNİ YAPMAK DEĞİLDİR”

Kuzeyde yeni bir Adana oluştuğunu, kentte dönüşüme acil ihtiyaç duyulan yerler olduğunu ancak dönüşümün binaları yıkıp yeniden yapmak olmadığını söyleyen Başkan Sözlü, “Türkiyede yeni imar alanları açmanın çekiciliğine kapılmayan bir büyükşehir belediye başkanı varsa o da sizlerin belediye başkanıdır” diyerek Adanada bir metrekare dahi tarım arazisini konut arazisine çevirmediklerini ifade etti.

“ADANADA İMAR RANTI DA İHMALKARLIK DA YASAK”

İkinci beş yıllık hizmet sürecinde Adanayı daha da ileriye taşıyacağını söyleyen Başkan Sözlü, “Gayemiz şehri büyütmek değil şehrin kalitesini arttırmak. Gayemiz nüfusu arttırmaktan ziyade ‘bu şehir benim şehrim diye gurur duyacağımız bir şehri ortaya koymak. Aşağı Seyhan ve Yüreğiri rehabilite ettiğimiz zaman buna ulaşacağız” dedi. Adananın on bin yıllık bir kent olduğunu ifade eden Başkan Sözlü “On bin yaşındaki Adanada beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık