Başkan Kurtulandan Şampiyon Raketlere Kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Osmangazi Kış Kupası Tenis Yarışması'nda birincilik kürsüne çıkan Doğa ve Deniz Aluz kardeşleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Başkan Kurtulandan Şampiyon Raketlere Kutlama
  • 07 Ocak 2019, Pazartesi 13:30

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Osmangazi Kış Kupası Tenis Yarışmasında birincilik kürsüne çıkan Doğa ve Deniz Aluz kardeşleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesislerinde düzenlenen 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Grubunda Bursa birincisi olan 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri Doğa ve Deniz Aluz, Belediye Başkanı Sadi Kurtulanı ziyaret etti.

Minik raketlerin madalya mutluluğunu paylaşan Başkan Sadi Kurtulan, 10 kulüpten 150 sporcunun katılımıyla gerçekleşen tenis mücadelesinde kazanılan başarının önemine değindi.

Şampiyon kardeşlere hediye veren Başkan Kurtulan; Evlatlarımız, daha küçük yaşlarda hünerli oldukları spor dalına yönelmelerinin ve büyük bir azimle bunu sürdürmelerinin meyvelerini alıyor. Bize düşen görev, bu başarıların devamı için onları desteklemek. Spor yatırımlarımız içinde önemli bir yeri olan Gençlik Merkezinin içinde tenis kortları da yer alıyor. İnanıyorum ki bu kortlardan da gelecekte milli takım forması giyecek sporcular yetişecek. Bize bu başarıyı tattıran sporcularımızı, ailelerini, öğretmenlerini ve antrenörlerini kutluyorum dedi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık