Başkan Gökhan Yüksel Afyonkarahisarlılar Kültür Şölenine Katıldı

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL AFYONKARAHİSARLILAR KÜLTÜR ŞÖLENİ’NE KATILDI.

Başkan Gökhan Yüksel Afyonkarahisarlılar Kültür Şölenine Katıldı
  • 15 Nisan 2019, Pazartesi 8:36
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen “Afyonkarahisarlılar 31. Yıl Kültür Şöleni”ne katıldı.
Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinin ev sahipliğinde gerçekleşen Afyonkarahisarlılar 31. Yıl Kültür Şölenine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yükselin yanı sıra CHP Afyonkarahisar Milletvekilli Av. Burcu Köksal, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Kartal İlçe Yönetimi, Kartal Belediye Meclis Üyesi Özlem Bulut, İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Saltık ve Afyonkarahisarlı vatandaşlar katıldı.
Birbirinden güzel yöresel ürünlerin sergilendiği, Afyonkarahisar yöresine ait türkülerin seslendirildiği, halk oyunlarının oynandığı İstanbul Afyonkarahisarlılar 31. Yıl Kültür Şöleninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Gazi Mustafa Kemal Atatürkün destanlar yazdığı Afyon Kocatepeden yöresel güzel ürünlerimize, örf ve adetlerimizden kültürümüze, tüm değerlerimizle Kartalda yaşıyoruz. Geleneğimize mutlaka sahip çıkmak gerekiyor. Gençlerimizin bu kültürlerden öğreneceği çok şey var. Bu yüzden dernek faaliyetlerini önemsiyoruz. Kartal Belediyesinin kapıları Afyonkarahisarlı hemşerilerime sonuna kadar açıktır.” ifadelerinde bulundu.
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yükselin ardından konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekilli Av. Burcu Köksal, “Her türlü etkinliğinizde elimden geldiğince siz Afyonlu hemşerilerimin yanındayım. Ankarada bir kızınız, bir kardeşiniz, bir ablanız, bir evladınız olarak size bir telefon kadar yakınım. Kartal Belediye Başkanımızın da bizim yokluğumuzu hissettirmeyeceğine, aynı bugün olduğu gibi bundan sonra da Afyonlu hemşerilerime canı gönülden destek vereceğine, sahip çıkacağına inancım sonsuzdur. Ama Afyonkarahisarlı hemşerilerim de Belediye Başkanımıza sahip çıksın ve her zaman destek olsun.” dedi.
Etkinliğin sonunda İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Saltık, şölene katkılarından dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksele plaket takdim ederek, kendisine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık