Başkan Dündar, Batı Trakyalı Heyeti Ağırladı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Yunanistan İş Konseyi ve Trakya İş Adamları Derneği (TİAD) Başkanı Levent Sadık Ahmet, beraberindeki heyetle birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Başkan Dündar, Batı Trakyalı Heyeti Ağırladı
  • 17 Aralık 2018, Pazartesi 8:25

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Yunanistan İş Konseyi ve Trakya İş Adamları Derneği (TİAD) Başkanı Levent Sadık Ahmet, beraberindeki heyetle birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündarı ziyaret etti.

Başkan Dündar, Levent Sadık Ahmet ile Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD) Başkanı Ahmet Er ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Batı Trakyalı misafirlerine, belediye hizmetleri ve hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler veren Dündar, Osmangazinin 850 bini aşan nüfusuyla Türkiyenin en büyük ilçelerinden biri olduğuna dikkat çekti. Dündar, hayata geçirilen projelerin sadece Osmangaziye değil bütün Bursaya değer kattığını belirtirken, konuklarına belediye binasında sergilenen dev projelerin maketlerini de gezdirerek bilgiler verdi.

Daha sonra Osmangazi Belediyesinin şehre kazandırdığı vizyon projelerden Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesini görme fırsatı bulan Batı Trakyalı heyet, dev binanın ihtişamı karşısında şaşkınlık yaşadı. Bursanın fethinin tasvir edildiği panoramik resim karşısında hayranlıklarını gizleyemediklerini belirten Levent Sadık Ahmet, “Tarih ile modern dünyanın birleşmiş olduğu Panorama 1326 Bursa, Bursaya yakışan bir eser olmuş. Osmanlı yadigarı topraklardan gelen biri olarak oldukça duygulandım. Herkesin hissetmiş olduğu gibi bizler de gurur duyduk. Batı Trakyadan gelen işadamları olarak hemşehrimiz Mustafa Dündar Başkanımız ve ekibini tebrik ediyoruz” dedi.

Batı Trakyalı iş adamları, aynı gün BATISİAD tarafından düzenlenen Balkanlar Ekonomik İşbirliği Toplantısına katıldı. TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlunun da katıldığı toplantıda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Batı Trakyalı iş adamlarının sosyal, ekonomik ve siyasal baskılarla Türkiyeye geldiğini belirterek, “Batı Trakyadaki iş adamlarımız

baskılar sonucu anavatana gelerek iş güç sahibi olup, büyüdüler. Oradan buraya gelen insanlarımız bunu başardılar. şimdi de Levent Sadık Ahmet başkanlığındaki girişimcilerimizin Bursadaki hemşehrileri gibi aynı başarılı çalışmaları Batı Trakyada yapacaklarına inanıyorum” dedi.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık