Başkan Çelik Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da yapılan AK Parti belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı.

Başkan Çelik Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı
  • 02 Şubat 2019, Cumartesi 15:10
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla Ankarada yapılan AK Parti belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı. Başkan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğanı Kayserideki adaylarla birlikte dinledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısına katılmak üzere Ankaraya gitti. Başkan Çelik, toplantıya AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkan adayları ile birlikte katıldı.  
Aday Tanıtım Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partinin seçim manifestosunu açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, yeni dönem belediyeciliğine ilişkin 11 maddelik seçim manifestosunu AK Partili adaylarla birlikte takip etti. Başkan Mustafa Çelik, birlik beraberlik içerisinde girecekleri 31 Mart seçimlerinde de halkın güvenini ve desteğini alacaklarını, bu destekle de en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceklerini kaydetti. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık