Başkan Böcek Büyükelçileri Ağırladı

Antalya’da bulunan Macaristan ve Ukrayna Büyükelçileri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Böcek Büyükelçileri Ağırladı
  • 16 Nisan 2019, Salı 7:20

Antalyada bulunan Macaristan ve Ukrayna Büyükelçileri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böceki ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcekin ilk konuğu Macaristan Büyükelçisi Victor Matis oldu. Seçimdeki başarısı ve yeni görevinden dolayı Başkan Böceki kutlayan Büyükelçi Matis, başarı dileklerini iletti. Matis, bir süre Antalyada yaşadığını ve Antalyayı çok sevdiğini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Böcek, 31 Martta Antalyalıların desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanı oldum. Bize oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Türkiye ve Macaristanın yıllara dayalı bir dostlukları var. Bu dostluğun daha da gelişmesi için her alanda her türlü desteği vermeye hazırız dedi.
Ukrayna Büyükelçinden ziyaret
Başkan Muhittin Böcek ardından Ukrayna Büyükelçisi Andri Sybihayı ve Antalyadaki Ukrayna derneklerinin temsilcilerini ağırladı. Başkan Böceke başarılar dileyen Sybiha, NATO toplantısı için Antalyada olduğunu ifade etti. Sybiha, Antalya çok sıcak ve güler yüzlü insanlarla dolu olan bir şehir. Bugün Sayın Dışişleri Bakanınızla görüştüm. Elçiliğimizi Antalyaya taşıyalım diye şaka yaptım. Öyle hissediyorum ki yazın Ukraynanın yarısı Antalyaya tatile gelecek dedi.
Desteğimiz sürecek
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhittin Böcek, geçen yıl 715 bin Ukraynalı turistin Antalyayı ziyaret ettiğini belirterek, ilişkilerin geliştirilmesi ve Antalyaya daha çok Ukraynalı turist gelmesi için her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade etti. Başkan Muhittin Böcek, Antalyadaki Ukrayna Dernekleri ile Konyaaltı Belediye Başkanı iken her zaman işbirliği içinde olduklarını hatırlattı. Böcek, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu ilişkileri daha da büyüteceklerini, derneklere destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Böcek konuklarına Antalyaya özgü reçel hediye etti.



HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık