Başkan Aydına ‘Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın görevi devralmasıyla birlikte toplumun her kesiminden başlayan ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri devam ediyor

Başkan Aydına ‘Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
  • 12 Nisan 2019, Cuma 9:35

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın görevi devralmasıyla birlikte toplumun her kesiminden başlayan ‘Hayırlı Olsun ziyaretleri devam ediyor.Vatandaşların tamamını makamında kabul eden ve hayır dualarını alan Başkan Aydına kurum ve kuruluşlardan da ziyaretler gerçekleşiyor.

  “Birlikte hayata geçireceğiz”

Halkın yoğun ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Bekir Aydın; “Kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarının kıymetli temsilcilerine ve bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde tüm kurumlarımızla uyum ve iş birliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz. İlçemizin geleceğine yönelik hizmet ve yatırımları birlikte hayata geçireceğiz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık