Başkan Atilla: Hemşehrilerimize Belediyeciliğin Her Alanında Hizmet Etmenin Onurunu Yaşıyoruz

Kayapınar ilçesi Memursen TOKİ'de site sakinleriyle bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Hemşehrilerimize belediyeciliğin her alanında hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan Atilla: Hemşehrilerimize Belediyeciliğin Her Alanında Hizmet Etmenin Onurunu Yaşıyoruz
  • 07 Ocak 2019, Pazartesi 6:50

Kayapınar ilçesi Memursen TOKİde site sakinleriyle bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Hemşehrilerimize belediyeciliğin her alanında hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kayapınar İlçesi Memursen TOKİde hemşehrilerimizle bir araya geldi. Site sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesinin projelerini anlattı.

Hemşehrilerimizin beklentilerine göre hizmet yürüttüklerini belirten Başkan Atilla, Hemşehrilerimize belediyeciliğin her alanında hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Diyarbakırımızda herkesin sesine kulak veriyoruz. Size hizmetkar olmaya geldik. Sizin taleplerinize göre çalışmalarımıza yön veriyoruz. Hemşehrilerimizin isteği doğrultusunda hareket ediyoruz. Hemşehrilerimizin daha rahat etmesi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor dedi.

Vatandaşlar ise Başkan Atillaya yapılan hizmetler için teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık