Başkan Albayraktan Çerkezköy İlçesi Muhtarlarına Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Albayraktan Çerkezköy İlçesi Muhtarlarına Ziyaret
  • 22 Aralık 2018, Cumartesi 14:05

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak Çerkezköy ilçesine bağlı Veliköy Mahallesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada Muhtar Ersan Albayrak ile bir araya geldi. Mahallenin ihtiyaçlarının ele alındığı ziyarette, Başkan Albayrak, Muhtar Albayrakın taleplerini dinledi.

 Veliköy Mahallesinin ardından Kızılpınar Mahallesine giden Başkan Albayrak, Muhtar Ahmet Milli ile görüştü. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesinin Kızılpınar Mahallesinde hayata geçirdiği hizmetlerin görüşüldüğü ziyarette, Muhtar Milli, Başkan Albayraka hizmet ve yatırımlar dolayısıyla teşekkür etti. Ziyarette ayrıca Kızılpınar Mahallesinin ihtiyaçları da görüşüldü.

Cumhuriyet Mahallesinde de Muhtar Hikmet İşcanı ziyaret eden Başkan Albayrak, mahallenin genel durumu ile ilgili Muhtar İşcan ile görüş alışverişinde bulundu. Muhtar İşcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayraka teşekkür etti.

Daha sonra İstasyon Mahallesine giden Başkan Albayrak, burada İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır ile görüştü. Görüşmede İstasyon Mahallesinin genel durumu değerlendirilirken Muhtar Çakır, talep ve görüşlerini belirtti. Başkan Albayrak da Tekirdağ genelinde olduğu gibi Çerkezköyde de çalışmaları aralıksız olarak sürdüreceklerini söyledi.

İstasyon Mahallesinin ardından Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetini de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Muhtar Çetin ile Fatih Mahallesi hakkında görüştü. Muhtar Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Kadir Albayraka teşekkür etti.

Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin ile de görüşen Başkan Albayrak, hizmet ve yatırımlarını sürdürdüklerini ihtiyaçlar doğrultusunda da aralıksız bir şekilde çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Muhtar Şahin de Tekirdağın Büyükşehir olmasıyla birlikte Çerkezköyün daha önce hiç almadığı kadar yatırım aldığını ve bundan dolayı da memnun olduklarını söyledi. Muhtar Şahin, ayrıca Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından dolayı Başkan Kadir Albayraka teşekkür etti.

Daha sonra Gazi Osman Paşa Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, burada Muhtar Mutlu Timur ile görüştü. Gazi Osman Paşa Mahallesinin genel durumunun değerlendirildiği ziyarette mahallenin ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gazi Osman Paşa Mahallesinin ardından Fevzi Paşa Mahallesinde Muhtarı Turhan Ersöz ile bir araya gelen Başkan Albayrak, Çerkezköy yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında Muhtar Ersöze bilgi verdi. Muhtar Ersöz de yatırım ve hizmetlerden dolayı Başkan Albayraka teşekkür ederek iyi çalışmalar diledi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesinde de Muhtar Fatih Akem ile görüşen Başkan Albayrak, mahallenin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette ayrıca Muhtar Akem, görüş ve önerilerini dile getirdi.

Çerkezköyde son olarak Bağlık Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, Muhtar Tahsin Akgün ile Bağlık Mahallesinin genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Çalışmalardan dolayı memnun olduğunu ifade eden Muhtar Akgün, başta Başkan Albayrak olmak üzere çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Albayrak da Çerkezköy ve tüm Tekirdağ halkına hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık