Başkan Albayrak Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisinin Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Hayrabolu Belediyesi Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisinin açılış törenine katıldı.

Başkan Albayrak Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisinin Açılışına Katıldı
  • 01 Mart 2019, Cuma 8:45

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Hayrabolu Belediyesi Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisinin açılış törenine katıldı.

Açılış törenine Başkan Kadir Albayrakın yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun, Enez Kaplan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, sivil toplum kuruluşu üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, tam 1800 gündür sizlere hizmet vermekten dolayı oldukça mutlu ve gururluyum. Bu süre zarfında il genelinde önemli hizmet ve yatırımları hayata geçirdik. Bugün de Hayrabolu Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisinin açılışını gerçekleştirmek amacıyla bir araya geldik. Hayrabolu Belediyemizi bu güzel yatırım için kutluyorum. Büyükşehrin önümüzdeki dönemlerinde de sosyal-demokrat belediyeciliğin gereği olarak insan odaklı sürdürdüğümüz hizmetlerimize devam edeceğiz. 11 ilçemizde olduğu gibi Hayrabolu ilçemizde de önemli projelere imza attık. Bundan 5 sene önce metrekareye 40 kilogram yağmur yağdığında Hayraboluda ciddi sel felaketleri ve taşkınlar yaşanıyordu. Bu sene metrekareye yaklaşık 120 kilogram yağış düşmesine rağmen kimsenin ayağına çamur bile değmedi. Bu ciddi bir altyapı yatırımının en somut göstergesidir. 5 sene önceki Hayraboluyla bugünkü Hayrabolu arasında oldukça fark var. Büyükşehir ve 11 sosyal-demokrat ilçe belediyemizle birlikte kentimizi Avrupa şehirleriyle yarışır hale getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle açılışını gerçekleştireceğimiz Hayrabolu Belediyesi Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisinin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, herkese sevgiler ve saygılar sunuyorum şeklinde konuştu.

Başkan Albayrakın ve diğer protokol üyelerinin açılış konuşmalarının ardından kurdele kesilerek Hayrabolu Belediyesi Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni, katılımcıların tesisi gezmesi ile son buldu.  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık