Başkan Albayrak Çerkezköylü Gazileri Sarıkamışa Uğurladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliklerine katılacak olan Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği üyelerini Kars'ın Sarıkamış ilçesine uğurladı.Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Kent Konseyi'nin organizasyonu ile Sarıkamış Harekâtı'nın 104. yıl dönümü dolayısıyla 4-5-6 Ocak 2019 tarihlerinde düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliklerine katılacak.Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliklerine katılacak gazi kafilesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından uğurlandı.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleştirilen organizasyon ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Kahramanca savaşarak ve canlarını feda ederek yaşadığımız toprakları vatan haline getiren şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak hepiniz için vefa borcudur. Yeni nesiller, atalarımızın ödediği ağır bedelleri ve çektikleri acıları öğrendikçe, her köşesi cennet kadar güzel olan güzel vatanımızın değerini daha iyi anlayacak ve şehitlerimizin hatırasına daha fazla sahip çıkacaktır. Güzel yurdumuzu bize armağan eden Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Sarıkamış Şehitlerimizi ve canlarını vatan uğrunda feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Bugün Sarıkamış'a uğurladığımız değerli gazilerimizin de, Sarıkamış Şehitlerimizi anma konusunda gösterdikleri vefayı takdir ediyor ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Başkan Albayrak Çerkezköylü Gazileri Sarıkamışa Uğurladı
  • 03 Ocak 2019, Perşembe 13:55

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliklerine katılacak olan Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği üyelerini Karsın Sarıkamış ilçesine uğurladı.

Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Kent Konseyinin organizasyonu ile Sarıkamış Harekâtının 104. yıl dönümü dolayısıyla 4-5-6 Ocak 2019 tarihlerinde düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliklerine katılacak.

Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliklerine katılacak gazi kafilesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından uğurlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile gerçekleştirilen organizasyon ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Kahramanca savaşarak ve canlarını feda ederek yaşadığımız toprakları vatan haline getiren şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak hepiniz için vefa borcudur. Yeni nesiller, atalarımızın ödediği ağır bedelleri ve çektikleri acıları öğrendikçe, her köşesi cennet kadar güzel olan güzel vatanımızın değerini daha iyi anlayacak ve şehitlerimizin hatırasına daha fazla sahip çıkacaktır. Güzel yurdumuzu bize armağan eden Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürkü, silah arkadaşlarını, Sarıkamış Şehitlerimizi ve canlarını vatan uğrunda feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Bugün Sarıkamışa uğurladığımız değerli gazilerimizin de, Sarıkamış Şehitlerimizi anma konusunda gösterdikleri vefayı takdir ediyor ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık