Başkan Aktaştan Bursalı Sporcuya Moral

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Portekiz’de düzenlenecek Oryantiring Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Bursalı sporcu Mevli Mokan ile hocası Emine Öztürk’ü ağırladı.

Başkan Aktaştan Bursalı Sporcuya Moral
  • 11 Mayıs 2019, Cumartesi 7:38

Başkan Aktaştan Bursalı sporcuya moral

BURSA - Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Portekizde düzenlenecek Oryantiring Dünya Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek olan Bursalı sporcu Mevli Mokan ile hocası Emine Öztürkü ağırladı.

Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen görüşmede engelli sporcu Mevli Mokana başarılar diledi. Yaptığı açıklamada oryantiringin son yıllarda gelişen bir spor dalı olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, Bursa merkez ile farklı ilçelerde de bu spor dalının icra edildiğini söyledi. Temennilerinin Mevli Mokanın Portekizde başarı göstermesi ve ay yıldızlı Türk bayrağının daha göndere çekilmesi olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, Sportif anlamda kazanılan her başarı ve verilen her mücadele göğsümüzü mutlak surette kabartıyor fakat hem engelli hem Bursalı bir kardeşimizin bunu icra ediyor olması bizim için bir ayrıcalık. İnşallah Mevli kardeşimiz başarı gösterir ve ülkemiz ile şehrimizin ismi uluslararası alanda bir kez daha duyulur dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık