Başkan Aktaşın Yılbaşı Mesaisi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni yılı çalışarak karşılayan taksiciler, itfaiyeciler ve sağlık personeliyle bir araya geldi, acil servisteki hastalara şifalar diledi. 2018'in son bebeği ve 2019'un ilk bebeklerini de ziyaret eden Başkan Aktaş, ailelerin bebek sevincine ortak oldu.

Başkan Aktaşın Yılbaşı Mesaisi
  • 01 Ocak 2019, Salı 6:15

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni yılı çalışarak karşılayan taksiciler, itfaiyeciler ve sağlık personeliyle bir araya geldi, acil servisteki hastalara şifalar diledi. 2018in son bebeği ve 2019un ilk bebeklerini de ziyaret eden Başkan Aktaş, ailelerin bebek sevincine ortak oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2018in son saatlerini yine toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek geçirdi. Başkan Aktaşın gece turundaki ilk ziyareti Gençosman Taksi Durağına oldu. Beraberindeki AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte taksici esnafı ile sohbet edip, onlara tatlı ikram eden Başkan Aktaş, yeni yılın taksiciler başta olmak üzere tüm esnaf için bereketli bir yıl olmasını diledi. Başkan Aktaşın ikinci durağı ise Gençosman İtfaiye Grubu oldu. Vatandaşların can ve mal güvenliği için yeni yılı hazır kıta olarak nöbette karşılayan itfaiye erleri ile sohbet eden Başkan Aktaş, itfaiyecilere seslenerek, Sizin en ufak bir çabanız büyük felaketleri önlüyor. Yaptığınız görev çok önemli. İşinize ve mesleğinizi sahip çıkın çünkü Bursanın ve bu milletin size ihtiyacı var dedi.

Sağlık personeli unutulmadı

Başkan Aktaş, yılbaşı gecesi görevde olan sağlık personeli de unutmadı. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ile birlikte Merinostaki 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığını ziyaret eden Başkan Aktaş, İl Sağlık Müdürü Özcan Akandan acil sağlık hizmetlerinin çalışma sistemi hakkında bilgi aldı. Görev başındaki personele başarılar dileyen Başkan Aktaş ve beraberindekiler daha sonra Çekirge Devlet Hastanesine geçti. Burada acil servisteki hastalara da geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Aktaş, görev başında olan sağlık çalışanlarına da karanfil verdi.

2019un ilk bebeği

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2018 yılının son dakikalarını ise Zübeyde Hanım Doğumevinde karşıladı. Başkan Aktaş, ikinci çocukları 2018 yılının doğan son bebeği olarak kayıtlara geçen Aysel - Burhan Sürgen çiftini ziyaret etti. İkinci çocuklarına Mustafa adını veren Sürgen çiftine çiçek veren ve küçük Mustafaya küçük altın takan Başkan Aktaş, yeni yılın ilk bebeğini de hastanede karşıladı. Başkan Aktaşın ziyareti sırasında 2019un ilk bebeği de dünyaya geldi. Halime - Ergin Seviç çifti Sümeyye adını verdikleri ilk bebeklerinin sevincini Başkan Aktaş ile birlikte yaşadı. Başkan Aktaş, bebeğe küçük altın takarken, Seviç çiftine de bebekleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diledi.

2019 çok daha güzel olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni yılın ilk dakikalarında yaptığı açıklamada 2019un tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi. Sadece bir gün değil, 365 gün boyunca yaptıkları ziyaretleri bu gece de sürdürdüklerini kaydeden Başkan Aktaş, Bu gecede taksici esnafımızla, itfaiyecilerimizle, sağlık çalışanlarımızla bir araya geldi. 2018in son, yeni yılın ilk bebeğini hastanede karşıladık. Yeni doğan yavrularımıza hayırlı uzun ömürler diliyorum. Şunu söyleyebilirim hem yerelde hem genele 2019, 2018den çok daha güzel olacak. Bunun için büyük bir gayret ve heyecan içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da yeni yılın herkese huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.


(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script, facebook-jssdk));

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık