Balıkesir Büyükşehirde Yeni Genel Sekreter Mustafa Küçükkapdan Oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde görev yaparken; Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nden Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa eden Mehmet Gürbüz'den boşalan Genel Sekreterlik görevine Mustafa Küçükkapdan getirildi.

Balıkesir Büyükşehirde Yeni Genel Sekreter Mustafa Küçükkapdan Oldu.
  • 26 Ocak 2019, Cumartesi 8:10

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde görev yaparken; Kahramanmaraşın Elbistan İlçesinden Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa eden Mehmet Gürbüzden boşalan Genel Sekreterlik görevine Mustafa Küçükkapdan getirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesindeki görevine dün resmen başlayan Genel Sekreter Küçükkapdana ilk ziyareti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu gerçekleştirirken; yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret sonrasında Karesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıyla yeni Genel Sekreter Mustafa Küçükkapdanı daire başkanlarıyla tanıştıran Başkan Kafaoğlu, bir süredir genel sekreterlik görevini yürüten Cemil Şahine de teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık