Atletizm Takımından Başkan Aktaşa Ziyaret

Denizli'de yapılan Türkiye Kulüplerarası Pist Finali'nde üçüncü olan Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, elde ettikleri başarıyı Başkan Aktaş'la paylaştı.

Atletizm Takımından Başkan Aktaşa Ziyaret
  • 30 Ocak 2019, Çarşamba 10:45


 

BURSA - Denizlide yapılan Türkiye Kulüplerarası Pist Finalinde üçüncü olan Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, elde ettikleri başarıyı Başkan Aktaşla paylaştı.

 

Üçüncülük kupasının da takdim edildiği ziyaret, Heykeldeki tarihi başkanlık binasında gerçekleşti. Büyükşehir Belediyespor Atletizm Branş Sorumlusu Gökhan Dinçer, Atletizm Baş Antrenörü İshak Kaya, yardımcı antrenörler ve 16-14 yaş altı atletizm takımı oyuncuları, Başkan Aktaşla yapılan görüşmeye katıldı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, üçüncülük başarısı nedeniyle sporcuları tebrik etti. Gençlerin spora devam etmesini ve bu yönde şampiyonluklar kazanmasını hedef olarak belirlediklerini kaydeden Başkan Aktaş, “Bizim isteğimiz de bu. Atletizmin diğer spor dallarına nazaran farklı boyutu var. Her spor dalının temeli. İşin başlangıcıdır” dedi. Miniklerin hem spora hem de okul devam etmesinin kendisini heyecanlandırdığını kaydeden Başkan Aktaş, “Bursada okuyan ve aynı zamanda başarı elde edenler, bana açıkçası heyecan veriyor. İnşallah seçimleri hayırlısıyla atlatalım, çok daha güzel işler yapacağız” diye konuştu. Büyükşehir Belediyespor olarak uluslararası hedeflere odaklandıklarını, bu yönde gerekli yatırımları peyderpey gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Aktaş, “Faaliyet gösterdiğimiz spor dallarını Bursanın hissetmesi lazım. Bu şehirden ‘kitleleri peşinden sürükleyecek güçlü bir alt yapı çıkması lazım. Tebrik ediyor, kutluyorum hepinizi. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

 


(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script, facebook-jssdk));

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık