Aştibağlıcaçevre Yolu Bağlantısında İlk Kazma Vuruldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in dört bir tarafında sürdürdüğü yol, köprü, alt-üst geçit ve asfalt yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aştibağlıcaçevre Yolu Bağlantısında İlk Kazma Vuruldu
  • 21 Mart 2019, Perşembe 8:50

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKENTİN DÖRT BİR TARAFINDA DAHA RAHAT BİR ULAŞIM İÇİN, ÇOK KOLLU YOL BAĞLANTI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BAĞLICADA YAŞAYAN VATANDAŞLAR ARTIK ÇEVRE OTOYOLUNA DİREKT ULAŞABİLECEK

AŞTİYE DE BAĞLANTISI BULUNAN TOPLAM 6 ŞERİTLİ YENİ YOL SAYESİNDE OTOBÜS GİRİŞ ÇIKIŞLARI İÇİN DE ALTERNATİF BİR BAĞLANTI NOKTASI SAĞLANMIŞ OLACAK

ANKARA ÇEVRE YOLU-AŞTİ ARASINDA KESİNTİSİZ ULAŞIMA İMKAN VERECEK KAVŞAK ÇALIŞMASI İLE AŞTİ, SABANCI BULVARI, 15 TEMMUZ ŞEHİTLER BULVARI VE BAĞLICA BULVARI BİRBİRİNE BAĞLANACAK

          Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin dört bir tarafında sürdürdüğü yol, köprü, alt-üst geçit ve asfalt yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.      

          Kuzey-Güney, Doğu-Batı aksında yeni alternatif yol bağlantılarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Bağlıca bölgesini Çevre Otoyoluna bağlayacak yepyeni bir bulvarın çalışmalarına başladı.

ÇEVRE YOLUNA BAĞLANTI ARTACAK

          Başkent trafiğini rahatlatmaya yönelik çalışmalar kapsamında yapımına başlanan ve 3 gidiş-3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli yol üzerinde bir alt geçit, 4 bağlantı kolu ve 2 de yonca kolu yapılacak.

          Bağlıca bölgesinde yaşayan vatandaşların şehir dışı yolculuklarına merkez trafiğine girmeden ulaşmalarını sağlayacak bağlantı yolu sayesinde Bağlıca Bulvarı Çevre Otoyolu ile birleşecek.

          AŞTİ, Sabancı Bulvarı, 15 Temmuz Şehitler Bulvarı ve Bağlıca Bulvarını birbirine bağlayacak yeni yol ve kavşak çalışması ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, “Yapımına başlanan yolun yapılacak bir kavşakla AŞTİ Otobüs Terminaline bağlantısı sağlanmış olacak. Böylece otobüs giriş çıkışları için de alternatif bir yol görevi üstlenecek” dediler.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık