“Askıdakiler” Nilüferde Sergilendi

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu yine özel bir sergiye ev sahipliği yaptı.  Kastamonu Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapan Dr. Burak Erhan Tarlakazan’ın Tiyatro afişleri ve sosyal içerikli çalışmalarından oluşan “Askıdakiler” isimli grafik sergisi Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda açıldı. 36 eserin yer aldığı  “Askıdakiler” isimli sergiye sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Sanatçının yaklaşık 15 yıllık çalışmalarından oluşan eserler arasında pek çok devlet tiyatrosu ve özel tiyatro için hazırladığı afiş örnekleri ile “Barış”, “Eğitim”, “Kadına Şiddet” ve  “Trafik” temalı grafik tasarımları yer alıyor. Çalışmalarını Nilüfer’de sergilemekten mutluluk duyduğunu söyleyen Tarlakazan “Doğduğum kentte bu sergiyi, grafik tasarımcı dostlarım ve sanatseverlerle buluşturmamı sağlayan Nilüfer Belediyesi’ne sanata ve sanatçıya verdiği değer için teşekkür ederim” dedi.  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına serginin açılışına katılan Nilüfer Belediyesi Başkan Koordinatörü Dr. Sibel Özer de sanatçıyı tebrik ederek başarılı çalışmaları için kutladı.

“Askıdakiler” Nilüferde Sergilendi
  • 01 Şubat 2019, Cuma 10:46
Burak Erhan Tarlakazanın grafik tasarım çalışmalarından oluşan “Askıdakiler” isimli grafik sergisi Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonunda sanatseverlerin izlenimine sunuldu.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu yine özel bir sergiye ev sahipliği yaptı.  Kastamonu Üniversitesinde akademisyen olarak görev yapan Dr. Burak Erhan Tarlakazanın Tiyatro afişleri ve sosyal içerikli çalışmalarından oluşan “Askıdakiler” isimli grafik sergisi Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonunda açıldı. 36 eserin yer aldığı  “Askıdakiler” isimli sergiye sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Sanatçının yaklaşık 15 yıllık çalışmalarından oluşan eserler arasında pek çok devlet tiyatrosu ve özel tiyatro için hazırladığı afiş örnekleri ile “Barış”, “Eğitim”, “Kadına Şiddet” ve  “Trafik” temalı grafik tasarımları yer alıyor.


Çalışmalarını Nilüferde sergilemekten mutluluk duyduğunu söyleyen Tarlakazan “Doğduğum kentte bu sergiyi, grafik tasarımcı dostlarım ve sanatseverlerle buluşturmamı sağlayan Nilüfer Belediyesine sanata ve sanatçıya verdiği değer için teşekkür ederim” dedi.  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına serginin açılışına katılan Nilüfer Belediyesi Başkan Koordinatörü Dr. Sibel Özer de sanatçıyı tebrik ederek başarılı çalışmaları için kutladı.  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık