Aşağıobanın Yaralarını Büyükşehir Sarıyor

Geçen haftalarda kentte yağan aşırı yağışlardan en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Antakya Aşağıoba Mahallesi’nin yaralarını Hatay Büyükşehir Belediyesi sarıyor.

Aşağıobanın Yaralarını Büyükşehir Sarıyor
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 8:40

Geçen haftalarda kentte yağan aşırı yağışlardan en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Antakya Aşağıoba Mahallesinin yaralarını Hatay Büyükşehir Belediyesi sarıyor.

Amik Ovası bölgesinde yer alan mahallenin yeniden büyük zarar görmemesi için tüm ekipman ve personeliyle teyakkuz halinde olan Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, mahallede yüksek ve dayanıklı setler oluşturdu.

Mahalle sakinlerinin yaralarını sarmak için onlara elinden gelen her türlü yardımı da yapan Büyükşehir ekipleri, vatandaşlara her zaman yanlarında olduklarının mesajını verdi.

Bununla beraber mahalleye ulaşım için alternatif yol açma çalışması da gerçekleştiren HBB ekipleri, vatandaşların günlük yaşamlarının aksamaması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık