Arnavutköyün İlk Sinema Salonu Açıldı

Arnavutköy'de açılan ilk sinema salonuyla çocuklar sinemada film izlemenin keyfini yaşadı.

Arnavutköyün İlk Sinema Salonu Açıldı
  • 16 Aralık 2018, Pazar 10:49

Arnavutköyde açılan ilk sinema salonuyla çocuklar sinemada film izlemenin keyfini yaşadı. Cinemaximum salonlarında unutulmaz seyir keyfi yaşatan Mars Cinema Group; Arnavutköylü sinema tutkunlarını yepyeni bir teknoloji ile buluşturdu.

   

Arnavutköyde açılan ilk sinema salonu ile Arnavutköylü çocuklar ilk defa sinemada film izlemenin keyfini yaşadı. CGV Mars Entertainment Group ile Arnavutköy Belediyesinin işbirliğinde Arnavutköye, toplam 519 koltuklu 5 sinema salonu kazandırıldı. Açılışa CGV Mars Entertainment Group CEOsu Dong Won Kwak katıldı. CEO Kwak açılışa özel kurdele ve pasta kesti. Arnavutköy Belediyesi Gençlik Merkezi üyesi 100 çocuk, Arnavutköye açılan ilk sinema salonunda İlk Sinema Biletim projesiyle film izlemenin keyfini yaşadı. Çoğu ilk defa sinemaya giden çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Açılışa özel CGV Cinema Club üyelerine Rafadan Tayfa ve Hedefim Sensin filmleri ücretsiz izletildi. Ayrıca öğrenciler için 2 hafta boyunca biletler yüzde 50 indirimli olacak. İlk defa CGV Cinema Club üyesi olacak sinemaseverlere ise özel Premium Cinema Salonunda ve Sky Auditoriumda ilk bilet alımında 2nci bilet yine 2 hafta boyunca ücretsiz olacak.

İlk sinema biletim projesi hayata geçirdi

CGV Mars Entertainment Group CEOsu Dong Won Kwak, şunları söyledi: 2016 yılında 800 milyon dolarlık rekor yatırımla giriş yaptığımız Türkiye pazarında yatırımlarımızı ara vermeden sürdürdük. Yeni sinemalarımızı açmaya devam ederken, bir yandan da mevcut sinemaların renovasyon çalışmalarına ve teknolojik altyapısına yatırım yaparak, Türk izleyicisinin hak ettiği yepyeni sinema konseptlerini getirdik. 2016 yılından bu yana 83 olan sinema sayımızı bugün açılışını yaptığımız sinema salonu ile birlikte 106ya çıkartıyoruz. Sinema kültürünün genç kuşaklarda yeşermesine katkı sağlamak amacı ile İlk Sinema Biletim Projesini hayata geçirdik ve proje kapsamında Arnavutköy Belediyesi ile işbirliği gerçekleştirdik. İnanıyorum ki, Arnavutköylü çocuklarımız açılan sinema salonundan sonuna kadar yararlanarak sosyal ve kültürel gelişimleri için pozitif kazanımlar elde edecek diye konuştu.

Çocuklarda sinema salonundan oldukça memnun

Böyle etkinliklerin daha fazla olmasını isteyen Büşranur Sersice Buraya gelmek çok iyi fikir. Sinemada film izlemek arkadaşlarımızla olan bağlarımızı güçlendiriyor. Böyle etkinlikler daha fazla olsa daha güzel olur. Kendimi iyi hissediyorum. Arkadaşlarımla film izliyoruz. Daha önce sinemaya gelmeyen bile buraya gelebilir dedi.

11 yaşındaki Sudenaz Duman ise belediye başkanına teşekkür ederek Bu sinemayı çok sevdim. Çok güzel ekranları. Belediye başkanımıza ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Mutluyum. İyi ki yapmışlar dedi.

Film izleme unutulmaz bir deneyime dönüşecek

Cinemaximum salonlarında unutulmaz seyir keyfi yaşatan Mars Cinema Group; sinema tutkunlarını yepyeni bir teknoloji ile buluşturuyor. Film keyfini maksimumda yaşamak isteyen sinemaseverler, Mars Premium Experience ile filmi doyasıya yaşıyor. Her koltukta maksimum konfor ve eğlence sunan Mars Premium Experience film izlemeyi unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor. Mars Cinema Groupun film tutkunlarına sunduğu son yeniliklerden biri olan Mars Premium Experience; ekstra büyük ve parlak dijital projeksiyonu ve 3D ses sistemiyle izleyenlere daha gerçekçi ve daha canlı bir görüntü sunuyor. 3D teknolojisi, yüzde 20 daha geniş ekranı, dijital projeksiyonu ve yükseltilmiş ses sistemiyle Mars Premium Experience; yüksek çözünürlükte görüntüler üretiyor ve standart salonlara oranla daha yüksek ses kalitesi sağlıyor. Mars Premium Experience salonlarında misafirler sadece bir film izlemiyor, aynı zamanda bu deneyimin bir parçası oluyor.

 

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık