Ankarada Çocuklara Su Bilinci Hiç Eğlence İle Aşılanıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü Başkentli çocuklara su tasarrufunu aşılamak ve su bilinci oluşturmak amacıyla tiyatro etkinliği düzenledi.

Ankarada  Çocuklara Su Bilinci Hiç  Eğlence İle  Aşılanıyor
  • 24 Aralık 2018, Pazartesi 8:10


 

          Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü Başkentli çocuklara su tasarrufunu aşılamak ve su bilinci oluşturmak amacıyla tiyatro etkinliği düzenledi.

          ASKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro etkinliğindeBaşkentteki ilkokullardan gelen yaklaşık 150 öğrenci, ASKİ Tiyatro Topluluğunun sahnelediği Yaşasın Medusa Kardeşliği isimli oyununu ilgiyle izledi.

DAMLAYA DAMLAYA ÇÖL OLUR

Dünya genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle her bir damla suyun çok büyük önem taşıdığı ve israf edilmemesi gerektiğinin anlatıldığı tiyatro oyununu izleyen çocuklara su bilinci aşılandı.

“Suyuma sahip çıkıyorum”, Suyu boşa akıtma, su canavarı olma, Damlaya damlaya çöl olur gibi sloganların da yer aldığı tiyatro gösterisine interaktif olarak da katılan çocuklar sahnede rol de aldı. “Barajdan Musluğa Suyun Hikayesi” adlı kitabın hediye edildiği çocuklar, su tasarrufunu eğlenerek öğrenme şansı yakaladı.

ASKİDE ENGELLERİ AŞAN SERGİ

          Doğa Araştırmaları Derneğinin desteğiyle Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfına (ZİÇEV) üye engelli çocuklar, ASKİde fotoğraf sergisi açtı.

 Türkiyenin tüm illerini gezip fotoğraf çeken engelli çocukların objektifinden yansıyan fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezen ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, fotoğrafları çok başarılı bulduğunu söyledi.

         Sinop iline ait yaklaşık 40 fotoğrafın sergilendiği “Tut Elimi Geleceğim Olsun” isimli fotoğraf sergisi, ASKİ Genel Müdürlüğü giriş katında sergileniyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık