Almanyadan Bursaya Dostluk Köprüsü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Almanya’dan gelen iş insanları ve yerel yöneticilerle bir araya gelerek, hem Türkiye ve Almanya, hem de Darmstadt ve Bursa arasındaki ticari ve sosyal ilişkilerin daha da gelişeceğini söyledi.

Almanyadan Bursaya Dostluk Köprüsü
  • 18 Nisan 2019, Perşembe 8:28


Almanyadan Bursaya dostluk köprüsü

BURSA ?? Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Almanyadan gelen iş insanları ve yerel yöneticilerle bir araya gelerek, hem Türkiye ve Almanya, hem de Darmstadt ve Bursa arasındaki ticari ve sosyal ilişkilerin daha da gelişeceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türk Alman Yatırım Birliği Başkanı Gencay Koyunbaşoğlu, Heussenstamm Belediye Başkanı Halil Öztaş, MÜSİAD Hessen Şube Başkanı Musa Aydın, IHK Hanau (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Yardımcısı Salih Taşdirek ve Bursanın kardeş şehri olan Darmstadın Belediye Başkanvekili Dr. Dierk Molter ile Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında bir araya geldi.

Bursada bu hafta, KOSGEB desteği ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Türk Alman Ticaret Günlerinin gerçekleştiğini hatırlatan Başkan Aktaş, böylece hem iş ilişkilerinin geliştirilmesi hem de bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunulması için adımlar atıldığını anlattı.

Başkan Aktaş, Bursa ve Almanya arasındaki diyaloğa da dikkati çekerek, İnanıyor ve ümit ediyorum ki, bu ziyaretlerle, Türkiye ve Almanya arasındaki ilişkiler gelişirken, aynı zamanda Darmstadt ve Bursa arasındaki ilişkilerin de artmasına katkı sağlamış olacağız diye konuştu.

Aktaş, konuklarından Almanyada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölgesinde ilke imza atarak başkan seçilen Türk kökenli Heussenstamm Belediye Başkanı Halil Öztaş da çalışmalarıyla hem ticari ve sosyal ilişkileri geliştirmek hem de Bursa ile Almanya arasında dostluk köprüsü kurmak istediklerini anlattı. Başkan Aktaş, ziyaretin sonunda konuklarına Bursaya özgü hediyeler verdi.


(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script, facebook-jssdk));

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık