Ak Parti Bursa Teşkilatından Başkan Dündara Hayırlı Olsun Ziyareti

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Bursa Milletvekilleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Bursa Teşkilatından Başkan Dündara Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 12 Nisan 2019, Cuma 8:50

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Bursa Milletvekilleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Başkan Dündar, mazbatasını alıp yeni dönemine başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Bursa Milletvekillerini makamında ağırladı. Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dündar, “Teşkilatlarımız ile birlikte çok güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Osmangazinin 136 mahallesinin tamamına gittik. Tüm vatandaşlarımıza ulaştık. Halkımızın teveccühünü aldık. Bundan sonraki süreçte vatandaşımızın güvenini boşa çıkartmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Osmangazide hizmet çıtasını daha da yukarı çıkartacağız” dedi.

 

Yeni dönem projeleri hakkında da bilgi veren Başkan Dündar, “Osmangazi Meydanı ve Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi, yeni dönemdeki en önemli projemiz olacak. 2009 yılında çalışmalarımızı başladığımız Osmangazi Meydanı projesini ihaleye çıktık. Hisarda da çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar uzun vadeli ve Bursaya hitap eden projeler.Bu dönem Osmangazi için çok daha başarılı işlerin hayata geçirildiği bir dönem olacak” diye konuştu.

 

SALMAN: “SEÇİMDEN ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK ÇIKTIK”

 

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da, Başkan Dündara yeni dönem için başarılar dileyerek, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde gerek Osmangazide gerekse Bursada başarılı bir sonuç elde ettik. Mustafa Başkanımızın, teşkilatlarımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin gayreti ile seçimden alnımız ak, başımız dik bir şekilde çıktık. İnşallah bundan sonrasında da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edip, hem Bursayı hem de Osmangaziyi çok güzel hizmetler ile buluşturacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, hükümetimizin destekleri ile önümüzdeki 5 yılı çok daha güzel ve verimli şekilde geçireceğimizden eminim. Başkanımız Mustafa Dündarı tebrik ediyor, üçüncü döneminin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ve AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Mustafa Esgin, Zafer Işık, Osman Mesten ve Atilla Ödünç de Osmangazide üç dönem üst üste belediye başkanlığına seçilerek bir ilki başaran Başkan Dündarı tebrik ederek, başarılar diledi. Dündar, ziyaret sonunda milletvekillerine Osmangazi Meydanı Projesinin maketini göstererek proje hakkında bilgi verdi.

 


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık