Ağrının Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.yıl Dönümü Kutlandı.

Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Abide Meydanı'ndaki program Ağrı Valisi Süleyman Elban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Metin ve Belediye Başkanımız Savcı Sayan’ın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.

Ağrının Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.yıl Dönümü Kutlandı.
  • 17 Nisan 2019, Çarşamba 10:40

Ağrının düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Abide Meydanındaki program Ağrı Valisi Süleyman Elban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Metin ve Belediye Başkanımız Savcı Sayanın Atatürk Anıtına çelenk bırakmasıyla başladı. Belediye Başkanımız Savcı Sayanilk resmi törenine katılarak Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kutlama programı Kültür ve Kongre Merkezinde devam etti.

Belediye Başkanımız Savcı Sayan bundan 101 yıl önce milletin mücadelesi sonrası düşmanın kaçtığını belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlere Allahtan rahmet diledi. 15 Nisan 1918 dönemi ve öncesinde yaşananların bu toprakların kolay vatan olmadığını gösterdiğini ifade eden Sayan, bu topraklarda yazılan kahramanlık destanlarını unutturmamak ve yarınlara taşımanın herkesin birinci görevi olduğunu vurguladı.

Program, Belediye Başkanımız Savcı Sayanın resim, şiir ve çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini vermesiyle sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık