Adana Tek Yürek Hizmette Sözlü Gerek

Adana tek yürek hizmette Sözlü gerek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek çığ gibi büyüyor Son olarak Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Adana’da yaşayan Fekeliler ve geçmiş dönemde birlikte görev ifa ettiği Devlet Su İşleri’nden mesai arkadaşları ile buluşan Başkan Sözlü yaptığı konuşmalarda coşkuyla verilen desteklerin Adana’nın on beş ilçesinde de […]

Adana Tek Yürek Hizmette Sözlü Gerek
  • 28 Şubat 2019, Perşembe 6:34


Son olarak Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Adanada yaşayan Fekeliler ve geçmiş dönemde birlikte görev ifa ettiği Devlet Su İşlerinden mesai arkadaşları ile buluşan Başkan Sözlü yaptığı konuşmalarda coşkuyla verilen desteklerin Adananın on beş ilçesinde de Büyükşehir Belediyesinde de Cumhur İttifakının Türkiyenin en yüksek başarı oranıyla galip geleceğinin müjdecisi olduğunu ifade etti..

ADANA ‘SÖZLÜYLE DEVAM DİYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlüye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik ‘Sözlüyle devam desteği kentin dört bir yanında coşkulu toplantılarla sürüyor. Torosların zirvesinden Çukurovanın merkezine çığ gibi büyüyen destekler binlerce kişinin katıldığı toplantılarla taçlandırılıyor. Son iki gün içerisinde Adana Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Adanada yaşayan Fekeliler ve Devlet Su İşlerinden eski mesai arkadaşları tarafından Cumhur İttifakı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüye destek toplantıları düzenlendi.

“PROJELERİ YOK, SÖYLEMLERİ HAYALİ”

Düzenlenen toplantılarda hemşerileri ile bir araya gelerek onların desteğinin manevi güç kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, Cumhur İttifakının Adanada huzurun teminatı olduğunu belirtti. Beş yıllık görev süresinde ulaşım odaklı, dönüşüm ve yenilemeler içeren projeleri hayata geçirdiğini ve ikinci beş yıllık hizmet sürecinde de şehir haritalarına işlenen ve kenti rehabilite edecek olan uygulamaları hemşerilerinin hizmetine sunacağını ifade eden Başkan Sözlü, “Hizmetlerimizle, inşa ettiklerimiz, hayata geçirdiklerimizle buradayız. Karşımızda duranlar hayal kuranlar, hayali söylemlerde bulunanlar, bir tek projesi olmayanlardır” dedi.

“HEZİMETE UĞRAYACAKLAR”

TÜYAP Fuar Alanında DSİden eski mesai arkadaşları ile buluşmasında da, Sarıçamda düzenlenen Fekelilerin ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneğinin düzenledikleri programlarda da hemşerilerinin sevgi seli ile karşılanan Başkan Sözlü, bu coşkulu desteklerin Cumhur İttifakının Adanada şahlanacağının müjdecisi olduğunu aktarırken “Terör sevicilerin ittifakı Adanada hezimete uğrayacaktır. Adana eş başkanlara geçit vermeyecektir” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık