Demirözü İlçesinde 95.yıl Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bayburtun Demirözü ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Demirözü İlçesinde 95.yıl Coşkusu
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 14:31
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bayburtun Demirözü ilçesinde coşkuyla kutlandı.
Demirözü Kaymakamlığında tebriklerin sunumuyla başlanan törende Kaymakam Ömer Çoşkun günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; Bilindiği gibi, Büyük Atatürk ün önderliğinde tüm imkansızlıklara rağmen büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşımız tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmıştır. Ve bu zafer, Cumhuriyetle taçlandırılarak, tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyet rejimi; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum dedi.
Kapalı Spor Salonunda yapılan kutlama programında ise Bayburt yöresine ait Folklor gösterimi ve günün anlam belirten şiirlerin öğrenciler tarafından okunmasının ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık